Xento
Image default
Horeca

Verse sappen bar bij Bar Company

Een verse sappen bar Bar Company voor jouw feestje? Verras je gasten met een vers en vooral gezond sapje van versgeperst fruit.

Twee ons groente en twee stuks fruit.

We weten allemaal dat we aan deze hoeveelheid gezondheid moeten voldoen, maar veel van ons komen er toch niet aan. Bar Company maakt de lekkerste en gezondste sappen op jouw evenement. De sapjes van de verse sappen bar worden ter plaatste speciaal voor jou bereidt met verse ingrediënten. Hierdoor weet jij zeker dat je sapje écht vers is.

Verser dan vers

De sappen van een verse sappen bar worden terwijl je wacht vers voor je bereidt. In tegenstelling tot ‘verse’ sappen uit de supermarkt zijn deze dus echt vers. Vooral omdat de sapjes bas bereidt worden zodra ze besteld zijn. Zo gaan er dus geen gezonde stoffen verloren.

Variëren met verse ingrediënten in de sappen

De sapjes van een verse sappen bar van Bar Company komen in allerlei kleuren en smaken. Wij van Bar Company vinden het daarom ook wel eens leuk om te experimenteren met verschillende smaken. Denk bijvoorbeeld aan een sapje met wortel en appel. Of misschien eentje met spinazie en komkommer. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt het krijgen bij Bar Company,

Bezoek de website voor meer info : https://www.barcompany.nl