Xento
Image default
Vakantie

Koop een klamboe

De winter is bijna aangebroken dus het wordt bijna weer tijd om te gaan kijken voor je zomervakantie. Lekker in een hotel of met de camper of caravan op vakantie. Wanneer jij met de camper of caravan op reis gaat zit je over het algemeen in een gebied waar redelijk wat natuur is. Heerlijk voor de camper of caravan op een warme zomeravond in Zuid-Europa. Het klinkt natuurlijk overheerlijk. Echter heb je in deze gebieden ook vaak vrij veel insecten. En zeker wanneer jij een lampje aan hebt staan dan weten ze deze al snel te vinden. De muggen zullen jou en je bloed ook zeker weten te vinden. Dat betekent dus nare jeukende muggenbeten.

 

Om te voorkomen dat je ‘s nachts wordt gestoken door de muggen is een klamboe kopen zeker aan te raden. Ook in Nederland is het zeker aan te raden wanneer je ‘s nachts last hebt van muggen. Ook zou je zoveel mogelijk de ramen en deuren dicht kunnen houden en zo min mogelijk verlichting in huis aan te doen.  Daarnaast kan het ook helpen om horren overal te installeren. Zo kun je wel je ramen en deuren open hebben alleen weten de insecten niet binnen te dringen. De klamboe kun je het beste rondom je bed hangen.

 

Met een klamboe over je heen ‘s nachts voorkom je dat de beestjes bij jou kunnen komen. Het is een soort det die over je bed heen hangt waar muggen en andere beesten niet doorheen kunnen komen. Ze hebben een opening aan de zijkant zodat jij er wel in en uit kunt natuurlijk. De klamboe is eigenlijk altijd wel van goed ademend materiaal gemaakt waar de lucht dus wel doorheen kan, de beestjes echter niet. Dat zijn de gaatjes in de klamboe. Naast de normale klamboe zou je ook een geïmpregneerde klamboe kunnen kopen. Je betaalt wat meer, echter is deze wel nog effectiever. Er zit namelijk een insectenwerende laag over deze klamboe heen. Wanneer de insecten in aanraking komen met de geimpregneerde klamboe wordt deze vergiftigd en zal het dan ook niet overleven. Het is voor mensen onschuldig maar voor de insecten zeker niet.

Bezoek de website voor meer info : https://shopvoorgezondheid.nl/