Xento

aug 9 2016

Kinderpaintball

Wij willen graag voor een feestje met kinderen, kinderpaintball gaan doen. Alleen weten we in eerste instantie niet of het wel mogelijk is. Misschien is er wel een bedrijf die speciale uitrustingen heeft voor kinderen of een pistool dat minder hard schiet of iets dergelijks. Dit feestje willen we organiseren voor ons kind. Die wilt met zijn vriendjes gaan paintballen. Wij zijn dus gaan zoeken op kinderpaintball en kwamen al snel uit op Paintballcentrum De Unit. Dit bedrijf heeft een speciaal arrangement voor kinderen. Dit bedrijf doet aan volwassen paintball, kinderpaintball en airsoft. Genoeg variatie dus als je het mij vraagt.

Tarieven kinderpaintball

Op internet stond eigenlijk precies wat we hoopten te zien. De tarieven kinderpaintball liggen niet echt hoog en de kinderen hebben inderdaad andere kleding aan en een ander pistool. Ze krijgen een overall, een masker en een paintball geweer die schiet door middel van een veertje, niet door middel van perslucht. Dit scheelt dus zeker een hoop. Ook zijn er verschillende soorten arrangementen wat betreft eten, drinken en spelen. Zo zijn wij wel geïnteresseerd in het kinderpaintball friet arrangement. Hier betaal je 22,50 per persoon en dan heb je: Het standaard kinder paintball arrangement, 50 paintballs, friet snack en saus en onbeperkt ranja. Ook mag de jarige een cadeautje uitzoeken.

Leuke ervaring

Wij hebben een erg leuke ervaring op gedaan voor kinderpaintball. We zijn met 8 kinderen gegaan, zodat ze 4 tegen 4 konden gaan spelen. Het kost wel iets maar dan heb je ook zeker wat. De kinderen zagen er heel stoer uit in zo een pak met geweer in hun hand. We hebben 2 uur gespeeld en daarna hebben we lekker met zijn allen frietjes gegeten en ranja gedronken. De friet was erg lekker en de jarige (onze zoon) heeft een leuk cadeautje uit mogen kiezen als verrassing. Wij raden Paintballcentrum De Unit zeker aan als u een keer wilt gaan paintballen, of uw kind, of wie dan ook.

Bezoek de website voor meer info :

Written by