Xento
Image default
Groothandel

Met Timberland of Puma werkschoenen komen uw werknemers goed voor de dag

Als u goede schoenen wilt dragen op uw werk dan kiest u natuurlijk voor Timberland of Puma werkschoenen. Dit zijn kwaliteitswerkschoenen die garant staan voor kwaliteit en draagcomfort. Het is belangrijk om tijdens uw werk schoenen te dragen die ervoor zorgen dat uw voeten beschermd worden tegen verwondingen en blessures. In sommige branches en op bepaalde plaatsen is het dragen van beschermend schoeisel zelfs verplicht. Werkschoenen in het aanbod van Mallegrom Veiligheidsschoenen voldoen hier uitstekend aan.

Zorg voor optimale bescherming van uw voeten en enkels

Als u kwalitatieve werkschoenen draagt, weet u zeker dat uw voeten en indien nodig ook uw enkels goed beschermd zijn. Dit geldt niet alleen voor scherpe of zware voorwerpen maar bijvoorbeeld ook voor vocht. De hoge schoenen zijn speciaal voor dat laatste doel heel geschikt. Als u moet werken op een bouwterrein waar plassen water staan en waar u over ongelijk terrein moet lopen, is het aan te raden om deze schoenen te dragen. Ook hebben Puma en Timberland werkschoenen voor de zware industrie. Alles is er aan gedaan om u bescherming en tegelijk comfort te bieden tijdens het werken. De Timberland en Puma werkschoenen zijn ingedeeld in verschillende klassen, zodat u gemakkelijk een keuze kunt maken.

Bestel uw werkschoenen bij een vertrouwd adres

U kunt uw Timberland en Puma werkschoenen bestellen bij Mallegrom Veiligheidsschoenen. Hier vindt u het complete assortiment van dit vooraanstaande en betrouwbare merk. Maar deze online webwinkel levert uiteraard ook andere merken als u daar de voorkeur aan geeft. U kunt direct online bestellen. Uw schoenen worden in de meeste gevallen binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd. Uiteraard kunt u de werkschoenen thuis passen en ervaren of ze inderdaad comfortabel zitten. Mocht dat niet zo zijn, dan is het altijd mogelijk uw bestelling te retourneren. Maar uiteraard is het de bedoeling dat u tevreden bent met uw aankoop en uw werkschoenen vele jaren met plezier zult dragen.