Xento
Image default
Groothandel

Kwalitatief hoogwaardige vloerweegschalen voor iedere markt

Is nauwkeurig wegen een belangrijk onderdeel van uw productieproces? LRE Weegtechniek is een betrouwbare leverancier op het gebied van vloerweegschalen. LRE biedt een passende en innovatie weegoplossing aan voor iedere organisatie. Zo levert LRE Weegtechniek diverse soorten weegschalen voor verschillende markten. Hierbij kunt u denken aan onder andere laboratoria, winkels, ziekenhuizen of revalidatieklinieken en supermarkten. Naast het leveren van vloerweegschalen onderscheidt deze specialist zich ook met zijn service. Een tevreden klant is voor dit bedrijf erg belangrijk, daarom kunt u hier ook terecht voor de juiste ondersteuning op het gebied van inspectie, kalibratie en reparatie.

Vloerweegschalen van grote kwaliteit

Wanneer u grote aantallen moet wegen, is een kleine weegschaal vaak niet meer geschikt. Vloerweegschalen zijn ideaal om grote volumes van 600 tot 3.000 kilogram te wegen. Bij LRE Weegtechniek heeft u een ruime keuze. Voor iedere pallet is er een passende vloerweegschaal. Door te kiezen voor vloerweegschalen van deze specialist, kiest u voor kwaliteit en nauwkeurigheid. Dankzij het robuuste ontwerp zijn ze heel geschikt voor industrieel gebruik. U heeft ook de keuze tussen meerdere materialen. Komt uw werkplek veel in aanraking met water? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloerweegschaal van roestvrij staal.

Snel en nauwkeurig uw voorraad bij houden

Werkt u in de logistieke sector en is het van essentieel belang om nauwkeurig uw voorraden of producten bij te houden? Dan is een telweegschaal een handig middel om dit snel en zeer accuraat te doen. Een telweegschaal van LRE Weegtechniek meet namelijk tot na vijf cijfers achter de komma. Dankzij een handige kleurindicatie ziet u direct of uw aantallen te licht, te zwaar of precies goed zijn. Ook maken ze gebruik van een Hi, Ok, Lo-indicatie. Met een telweegschaal bespaart u dan ook veel geld doordat de weging zeer nauwkeurig is. Op deze manier verdient u uw investering heel snel weer terug.