Xento
Image default
Woning en Tuin

Ga voor duurzame houten gevelbekleding van dit bedrijf

Het bekleden van gevels met hout wordt steeds populairder. Dat is niet gek, want het geeft ieder gebouw een prachtige uitstraling en kan tegenwoordig uiterst duurzaam gebeuren. Heeft u interesse in houten gevelbekleding? Dan doet u er goed aan Platowood in te schakelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in hout ter versterking van architectuur. Zij bekleden gevels met duurzaam platowood: een uiterst dimensiestabiele, onderhoudsarme, milieuvriendelijk en verwerkbare houtsoort met een levensduur van 50 jaar. Lees verder en ontdek alle voordelen van houten gevelbekleding van dit bedrijf.

Laat uw gevel bekleden met uiterst unieke bouwmaterialen

Platowood is een unieke houtsoort die vele voordelen biedt. Het hout is erg ecologisch verantwoord. Dit komt omdat de uitstoot van CO2 bij de materiaalproductie minder is dan de opslag van CO2 van de houten gevelbekleding zelf. Het hout is daarnaast goed te bewerken. Zo kan er bijvoorbeeld gemakkelijk een kleur of brandvertragende behandeling worden aangebracht. De profielen zijn in diverse kopmaten te verkrijgen en onderhoudsvrij. Tot slot is platowood een materiaalsoort die sterk isoleert, vele malen sterker dan beton, aluminium of staal. De vele voordelen voor zowel uw woongenot als het milieu maakt dat gevelbekleding met deze houtsoort dé gevelbekleding van de toekomst is. Wacht daarom niet langer en schakel Platowood in voor het klaren van deze klus!

Kies voor duurzaamheid én esthetiek met houten gevelbekleding van dit bedrijf

Wilt u graag profiteren van de voordelen van deze houtsoort én van de service die dit bedrijf biedt? U kunt eenvoudig contact opnemen met de specialisten. Daarnaast kunt u ook een sample aanvragen om de houtsoorten zelf te zien en voelen. Naast gevelbekleding bieden deze specialisten ook service op het gebied van zonwering, duurzame kozijnen, geluidsschermen en vlonderplanken. Indien u dat wenst, kunt u dan ook voor méér toepassingen kiezen van deze prachtige, duurzame houtsoort. Wilt u direct een voorproefje? Bekijk dan eens de afgeronde projecten op de website van dit bedrijf.

https://www.platowood.nl/