Xento
Image default
Groothandel

Hulpmiddelen in de zorg voor particulier gebruik

Hulpmiddelen in de zorg zijn niet alleen voor artsen en verpleegkundigen, maar worden ook thuis gebruikt. Bijvoorbeeld wanneer u aan het revalideren bent, meer wilt bewegen of hulpmiddelen nodig heeft om mobiel te blijven. Hulpmiddelen van hoge kwaliteit verrijken uw leven en zorgen ervoor dat u zich beter voelt. Koop uw hulpmiddelen altijd bij een betrouwbare verkoper en echte specialist, zoals A. Vos & Zoons.

Hulp bij revalidatie

In een revalidatieproces spelen hulpmiddelen voor in de zorg een belangrijke rol. Ze beschermen uw lichaam op de juiste manier en zorgen ervoor dat u in het juiste tempo weer beter kunt bewegen. Na een ongeluk of blessure bieden bandages en braces voor de ledematen de juiste bescherming. In sommige gevallen is het ook noodzakelijk om (voor een bepaalde tijd) steunkousen te dragen. Om u beter te voelen, helpt het wellicht om voorzichtig te bewegen en lichte vormen van sport te doen. Hiervoor komen hulpmiddelen zoals fitnessartikelen, sportmatten en ballen van pas. Zitballen worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij rugklachten en zijn beter dan een gewone stoel.

Verbeter uw mobiliteit

Er zijn allerlei hulpmiddelen beschikbaar die u helpen mobiel te blijven op hogere leeftijd of na een ongeluk. Elleboogkrukken zijn een ideaal wanneer u bijvoorbeeld een gebroken been of gekneusde enkel heeft, maar verder wel mobiel en fit bent. Wanneer elleboogkrukken teveel inspanning vragen, is een rolstoel een goed alternatief. U beweegt uzelf voort met uw handen of iemand duwt de rolstoel voor u. Op hogere leeftijd worden zorghulpmiddelen voor mobiliteit steeds belangrijk en het is verstandig om u goed te informeren over de opties voordat u iets aanschaft.

Shop uw hulpmiddelen bij elkaar

A. Vos & Zoons heeft een winkel in Amsterdam waar u langskomt om de verschillende hulpmiddelen voor de zorg in het echt te bekijken. Woont u niet in de buurt van Amsterdam? Dan bezoekt u hun website om de hulpmiddelen te zien en om ze eenvoudig te bestellen. Maak daarom gebruik van de mogelijkheden en shop uw hulpmiddelen bij elkaar.

https://www.vosmedisch.nl/

Gerelateerde artikelen

Bij deze webshop voor de horeca vindt u alle soorten apparatuur en meubilair

Vuurwerk bestellen uit een ruim assortiment nabij Krimpen aan den IJssel

Betrouwbaar en veilig digitaal toetsen