Xento
Image default
Groothandel

Een nieuwe badkamer of keuken? Nieuwe tegels voor vloer en wand

Als u bezig bent met een verbouwing van uw keuken of badkamer, dan heeft u naast bouwmaterialen, vast en zeker ook nieuwe tegels nodig. Door slim gebruik te maken van het soort vloer- of wandtegel kunt u de ruimte op een simpele manier een bepaalde sfeer meegeven. Door te kiezen voor een chique uitvoering, zal uw hele ruimte eleganter overkomen. Of kiest u liever voor een vrolijke kleur? Of wat dacht u van een wat meer landelijke tegel? Of toch juist modern? U ziet het, er zijn veel mogelijkheden wat betreft uw tegelkeuze.

Een kijkje nemen in de showroom voor meer bouwmaterialen, tegels en inspiratie

Juist doordat er zoveel keuzemogelijkheden zijn, is het misschien lastig om de knoop door te hakken en voor een bepaalde tegel te kiezen. Als u niet kunt kiezen, dan is het aan te raden om een showroom te bezoeken. U kunt daar veel verschillende tegels bekijken en vergelijken. Bij Van Noort hebben ze een enorme collectie aan wand- en vloertegels. Zowel van verschillende merken als merkloos. De prijs wordt bij Van Noort zo laag mogelijk gehouden, hierdoor zijn de tegels in de meeste gevallen goedkoper dan bij andere woon- en bouwwinkels.

Ook voor andere bouwbenodigdheden kunt u bij Van Noort langsgaan

Als u bezig bent met een verbouwing dan heeft u, behalve nieuwe tegels, hoogstwaarschijnlijk ook andere bouwmaterialen nodig. Bij Van Noort zijn deze aanwezig. De bouwwinkel beschikt over een groot assortiment, waaronder bijvoorbeeld hout, radiatoren, deuren, kozijnen en verschillende soorten gereedschap. Het aanbod is te groot om hier nu op te sommen. Voor een beter beeld kunt u een bezoekje brengen aan de bouwwinkel of een kijkje nemen op de website van Van Noort. Van Noort biedt vele mogelijkheden.

Bij Van Noort kunt u, behalve bouwmaterialen, ook terecht voor andere zaken

Bij van Noort kunt u terecht voor vele zaken. U kunt bijvoorbeeld vloerverwarming laten installeren of uw tegelvloer laten leggen. Ook kunt u uw vragen kwijt en krijgt u desgewenst advies op maat.