Xento
Image default
Groothandel

De Silvent 2055-A

Zoekt u een blaaspistool met uitermate krachtige prestaties? Kies dan voor de Silvent 2055-A. Dit persluchtpistool is specifiek ontworpen om de zwaarste taken aan te kunnen. Hij is een categorie zwaarder dan de meeste andere luchtpistolen. Daarom zijn de waarden waarmee hij vergeleken wordt ten opzichte van een open buis iets anders. Hij behaalt namelijk een geluidsreductie van 65% en bespaart 22% aan perslucht ten opzichte van een open buis. Waar normaal gesproken een open buis van 4 millimeter als uitgangspunt wordt genomen, geldt voor de Silvent 2055-A een buis met een diameter van 8 millimeter als vergelijkingsmateriaal. Dit zegt alles over de kracht van deze alleskunner. Daarom is het zeker aan te raden om dit pistool te gebruiken met een veiligheidskoppeling voor perslucht.

Een stil en zuinig persluchtpistool

De Silvent 2055-A is voor zijn klasse behoorlijk stil en zuinig. Zijn geluidsniveau benadert dat van een regulier persluchtpistool en dat is bijzonder netjes te noemen. Hij voldoet ook ruimschoots aan de Amerikaanse OSHA Safety Standards en de EU Machine Directive Noise Regulations. Zoals wel vaker het geval is bij Silvent, wordt er gebruikgemaakt van gepatenteerde technologie waardoor deze 2055-A zijn gelijke vrijwel niet kent.

Monteer een veiligheidskoppeling voor perslucht

Hoewel Silvent, zoals u van hen gewend bent, er alles aan heeft gedaan om een zo efficiënt mogelijk persluchtpistool te ontwerpen, kunt u zelf het comfort, de efficiënte en de veiligheid nog verder verbeteren door een veiligheidskoppeling voor perslucht te monteren. Een veiligheidskoppeling voor perslucht gaat drukverlies tegen, maar stopt eveneens de opbouw van de druk wanneer het pistool tijdelijk niet in gebruik is. Zo zorgt u voor een veilige werkplaats, terwijl u verzekerd blijft van topprestaties. Een veiligheidskoppeling voor perslucht is bovendien niet duur. Het is dus eigenlijk een must-have.

Vind een Silvent bij KDS Advies

Zoekt u een Silvent 2055-A? Bij KDS Advies vindt u de Silvent 2055-A met nozzels van 150 millimeter tot maar liefst 2000 millimeter. Dankzij zijn lange nozzels is hij eenvoudig, maar vooral ook veilig in gebruik. U hebt altijd voldoende afstand tot de bijzonder krachtige luchtstroom. Naast de Silvent 2055-A, vindt u bij KDS Advies een hoop andere Silvent blaaspistolen en luchtmessen.