Xento
Image default
Geschenken

Roken met aandacht voor uw gezondheid? De Berry Blast!

Met Berry Blast rookt u een stuk gezonder

Roken: veel mensen hebben er een haat-liefde verhouding mee. Voor sommige mensen is het makkelijk: ik rook niet. Er is ook een redelijk grote groep mensen die stopt of wil stoppen met roken. En dan blijft er nog een grote groep over van vaste rokers. En daar tussenin zitten dus de mensen die willen stoppen of minder ongezond wil roken. Hoort u daartoe? Neem dan de Berry Blast eens mee in uw overwegingen.

Vroeger was roken ook ongezond

De afgelopen tientallen jaren is er veel bekend geworden over roken, en vooral over de schadelijke effecten op de lange termijn. Waar we vroeger sigaretten voor het grijpen hadden op feestjes, en iedereen binnen rookte, wordt er nu heel anders gekeken naar het roken van sigaretten, shag en sigaren. Maar voor veel mensen is roken een genot waar anderen van af moeten blijven. De Berry Blast is dan één van die mogelijkheden om wél te roken, maar ook aan uw gezondheid te denken.

Van stoer en populair naar anti

Nog niet zo lang geleden was roken dan ook normaal en zelfs populair. Ook als jongere deed je mee met roken, dan was je stoer. Maar veel mensen zijn omgeslagen. Juist niet roken is voor veel mensen nu stoer. Ze geven daarbij het goede voorbeeld aan jongeren. En of er nu veel of weinig felle tegenstanders van roken in uw omgeving zijn: met een e-sigaret als de Berry Blast kiest u een goede middenweg.

Geen stinkende kleding meer

U weet het vast nog. Als u thuis kwam van een feestje of een avond uitgaan, genoot u de dag erna enerzijds nog flink na. Maar kon ook uw kleding van die avond meteen in de was. Stinkend van de rook, bah. Dat nadeel is dus totaal verdwenen als u kiest voor een elektrische sigaret. Bijvoorbeeld de Berry Blast wordt daarmee een steeds beter alternatief voor gewoon roken.

https://www.esigaretsolutions.nl/