Xento
Image default
Eten en drinken

Schaf geschilde en gesneden uien van hoge kwaliteit aan

Mol Fresh Food is dé leverancier op het gebied van geschilde en gesneden uien. Dit bedrijf levert ui-producten van de beste kwaliteit van a tot z. U heeft bij dit bedrijf de keuze uit sjalotten, gele en rode uien. Ook kunt u hier biologische uien bestellen, die strikt gescheiden van de gangbare productie verwerkt worden. Voor deze speciale productielijn heeft dit bedrijf het SKAL certificaat ontvangen. Ook op het gebied van kwaliteit en hygiëne heeft dit bedrijf diverse certificaten ontvangen. Bij de jaarlijkse beoordeling van het FSSC 22000 certificaat dat zij hiervoor krijgen, wordt er vooral gelet op de bacteriologische omstandigheden waarin de uien worden verwerkt. U kunt dus met een gerust hart uien bij dit bedrijf afnemen, want alle relevante aspecten binnen de organisaties worden getoetst en zijn gecertificeerd.

Verschillende soorten afnemers

De gesneden uien van dit bedrijf blijven niet alleen in Nederland. Mol Fresh Food transporteert hun geschilde en gesneden ui-producten ook naar België, Duitsland, Engeland en Scandinavië. Ook zijn de producten geschikt voor verschillende bedrijven. Dit komt omdat de uien op verschillende manieren verwerkt worden. Kiest u voor uien gesneden in blokjes of ringen? Of wilt u uw uien alleen geschild hebben? Dit is allemaal mogelijk. Onder de afnemers van deze leverancier bevinden zich onder andere:

  • Groentesnijbedrijven
  • Groentegroothandels
  • Visgroothandels
  • Horeca
  • Pizzabakkerijen
  • Vleesverwerkingsbedrijven
  • Maaltijdverwerkingsbedrijven

Dit bedrijf zal u ook vast en zeker kunnen helpen met uw wensen op het gebied van uienverwerking.

Bestel uw uienblokjes of -ringen bij deze leverancier

Dagverse, gesneden uien bestelt u eenvoudig via deze Nederlandse leverancier. Het is mogelijk om uw verwerkte uien zelf bij dit bedrijf in Putten, nabij Amersfoort, op te halen, maar u kunt ze ook door hen laten transporteren naar uw locatie. Wilt u meer weten over deze dienst? Neem dan contact met dit bedrijf op met behulp van de contactgegevens op hun website.

 

https://molfreshfood.nl/