Xento
Image default
Eten en drinken

Pootaardappelen voor telers

Bent u een teler van aardappelen en staat u op het punt om goede pootaardappelen aan te schaffen? Dan zoekt u waarschijnlijk naar pootaardappelen van hoge kwaliteit die aan u worden geleverd door een hoog aangeschreven groothandel op aardappelgebied. Als teler is het daarnaast ongetwijfeld zo dat u aardappelen koopt op basis van de poottijd. De poottijd geeft namelijk aan in welk deel van het jaar de aardappelen gepoot worden en zodoende ook wanner u deze oogst. Als aardappelteler wilt u wellicht wel een lading bestellen met rassen van pootaardappelen die op verschillende tijden in het jaar gepoot dienen te worden. Zo heeft u altijd wel aardappelen die voor u iets opbrengen na het kopen.

Dit bedrijf heeft een goede reputatie op het gebied van pootaardappelen

Bent u een dergelijke aardappelteler? Dan is het alleen nog zaak om de juiste groothandel te vinden. Een groothandel met een zeer goede reputatie is Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden. Dit is een jong bedrijf dat ondanks de korte periode waarin het bestaat, zijn strepen al meer dan verdiend heeft. De specialisten die de groothandel hebben opgericht hebben namelijk heel veel kennis en beschikken over een familieachtergrond in de aardappelwereld. Zo weten ze exact welke pootaardappelen hun zakelijke partners graag kopen en slagen ze er keer op keer in hun wensen te vervullen.

Profiteer van gecertificeerde kwaliteit

Quik Pootaardappelen uit Ammerzoden beschikt over belangrijke certificatie die de kwaliteit van hun producten aantoont. Denk bijvoorbeeld aan het NAK-certificaat. Dat wordt afgegeven met steun van het ministerie van Landbouw, Natuur en voedselkwaliteit. Hiermee voldoen ze dus aan de goedkeuring van een hoog aangeschreven orgaan. Daar kunt u gebruik van maken als u besluit pootaardappelen online te kopen of als u de bestelling zelf komt ophalen. Daarnaast zijn de diensten van de deze specialisten niet alleen geijkt op het verstreken van geweldige pootaardappelen aan zakelijke partners. Ze zijn er ook voor winkels en consumenten. Pootaardappelen kopen kan dus vrijwel iedereen gemakkelijk doen bij dit mooie bedrijf.