Xento
Image default
Eten en drinken

Geen discussies meer over eten bestellen met Amis Maastricht

Je bent met een groepje vrienden bij elkaar en iedereen wordt een beetje prikkelbaar van de honger, maar iedereen heeft zin in iets anders. Maak voor altijd een eind aan deze discussie en bestel je eten bij een restaurant dat het allemaal heeft. Een voorbeeld van zo’n restaurant is Amis Maastricht.

 

Culinaire duizendpoten

Sommige zullen misschien denken dat als een restaurant niet gespecialiseerd is in één keuken het eten nooit écht lekker is. Maar waar komt deze denkwijze eigenlijk vandaan? Het is onzin te denken dat een restaurant niet meerdere keukens kan bereiden. Het feit dat er meerdere van deze restaurant ontzettend goed lopen is alleen een teken dat het gewild is door veel mensen.

 

Kapsalon koning Amis Maastricht

Je hebt het vast wel al eens gegeten, een kapsalon. Een vette hap met shoarma, frietjes, wat groente en flink veel knoflooksaus. Heerlijk om na een avondje stappen te verslinden. Maar wist je dat Amis Maastricht veel verschillende variaties heeft op de kapsalon. Heb je er bijvoorbeeld al eens over nagedacht om een kapsalon met kip en mozzarella te maken? Klinkt als een gekke combinatie, maar is heerlijk en weer eens wat anders. De gekste combinatie die ze hebben bedacht is de kapsalon frikandel.

 

Gezond doen

 

Ondanks alle keus zal er altijd wel iemand zijn die geen trek heeft in vettig eten. Zelfs dan is er nog keus uit verschillende salades die vers gemaakt worden. Kortom, er is echt voor ie-der-een wel iets.

https://restoranto.com/nl/eten-bestellen/amis-maastricht/