Xento
Image default
Eten en drinken

Een Aziatische kookcursus volgen bij een echte expert in Amsterdam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit die je met vrienden, familie of collega’s kunt ondernemen? Dan is het volgen van een kookcursus een uitstekend idee. Hier leer je namelijk alle fijn kneepjes van een bepaalde keuken aan, terwijl je lekker ontspant en bekletst, vaak onder het genot van een lekker drankje. Als je in de omgeving van Amsterdam op zoek bent naar een geschikte locatie of bedrijf voor het volgen van een kookcursus, dan is Amsterdam Cooking Workshops een absolute aanrader. Hier leer je alle geheimen van diverse Aziatische keukens. Ben je een echte fan van de Vietnamese, Indonesische of Thaise keuken? Geef je dan snel op!

Maak kennis met diverse Aziatische keukens

Bij Amsterdam Cooking Workshops leer je heerlijke gerechten bereiden uit Azië. Je hebt de keuze uit drie verschillende keukens en workshops: de Indonesische keuken, de Thaise keuken en de Vietnamese keuken. Voorafgaand aan de kookcursus geef je aan of je eventuele dieetwensen of allergieën hebt. De docent stelt dan een heerlijk menu samen voor jou en je vrienden, familie of collega’s. Tijdens de kookcursus, die je online of in Amsterdam op locatie volgt, krijg je eerst een uitgebreide introductie over typische ingrediënten en smaakmakers binnen de door jou gekozen keuken. Daarna ga je hiermee aan de slag en leer je heerlijke gerechten bereiden. Onder het genot van een drankje, bereid je zelf jouw menuutje. Na afloop van de cursus ga je met je gezelschap aan tafel en geniet je van je eigen bereiden diner!

Neem contact op met dit bedrijf voor een kookcursus op maat

Wil je een kookcursus bij Amsterdam Cooking Workshop volgen, op locatie in Amsterdam of online? Neem dan contact op met dit bedrijf of boek eenvoudig jouw kookcursus online. Geef vervolgens door hoe groot je gezelschap is en of er eventuele bijzonderheden zijn voor je menu. De docent houdt hier dan zoveel mogelijk rekening mee. Maak snel een afspraak en wie weet geniet je binnenkort al van heerlijke Aziatische gerechten!