Xento
Image default
Eten en drinken

De leukste drankspellen voor deze zomer die jij buiten kan spelen!

Drankspellen voor in de tuin tijdens jouw zomervakantie! 

De temperatuur stijgt weer, de zomer staat voor de deur. Wat ga jij doen deze zomer? Al een vakantie geboekt? Blijf je thuis? Of heb je helemaal geen vakantie? Hoe dan ook, iedereen gaat weer meer buiten leven vanwege het mooie weer. Of het nou een balkon of een tuin is, de buitenlucht doet iedereen goed wanneer het zomer wordt. Daarom hebben wij voor alle studenten die deze lange vakantieperiode moeten uitzitten, de leukste drankspellen voor in de tuin op een rijtje gezet.

Beerpong, kaartspellen en veel meer! Alles kan buiten gespeeld worden.

Het lekkerste is natuurlijk dat jij met jouw vrienden, klasgenoten of teamgenoten weer een bbq aan kan steken en kan gaan genieten in de tuin. Maar na de bbq begint het pas, dan is een leuk drankspel niet verkeerd om te spelen. Bedenk dus goed hoe groot jouw tuin is, met hoeveel mensen je bent en wat er gedronken wordt. 

Tip 1: Koop een beerpong set of beerpong tafel. Het spel beerpong is natuurlijk altijd een succes bij iedere student. Maak er een wedstrijdje van, verhoog de spanning en begin met zuipen! 

 

Tip 2: Gooi de fles! Verdeel jouw vrienden in twee teams, zet in het midden een fles en pa een bal. Wie als eerste de fles omgooit wint en mag kiezen wat de tegenstander moet drinken! 

 

Tip 3: Twister! Het bekende spel waarbij er een kleur gedraaid word en jij een lichaamsdeel op deze kleur moet plaatsen. Degene die als eerste omvalt die verliest en zal zijn biertje moeten opdrinken!

 

Buiten onze tips is er natuurlijk heel veel mogelijk om buiten in de zomer van een drankspel te kunnen genieten. Of jij nou een balkon hebt of een tuin, een drankspel met kaarten kan overal gespeeld worden. Geniet gewoon lekker van de buitenlucht nu het weer kan! En check voor meer leuke drankspellen gewoon onze website. Zo kom je de zomer wel weer door!