Xento
Image default
Eten en drinken

De lekkerste bladerdeeg recepten voor iedere gelegenheid

Vind je het leuk om verrassende hapjes te maken? Met bladerdeeg zijn de mogelijkheden oneindig. Vindt er binnenkort een bijzondere gelegenheid plaats of ben je bijna jarig? Kies er dan voor om bladerdeeghapjes te maken. Het voordeel van bladerdeeg is dat je er alle kanten mee op kan. Zo kun je heel eenvoudig verschillende hapjes maken. Bovendien zijn bladerdeeghapjes snel en makkelijk gemaakt. Je hoeft niet uren in de keuken te staan. Binnen een handomdraai heb je de lekkerste bladerdeeghapjes op tafel staan. Kies je voor bekende bladerdeeg recepten of wil je iets unieks serveren? Bekijk de bladerdeeg recepten van Tante Fanny en je kiest uit meer dan 300 recepten!

Pizza beleggen: stel jouw favoriete pizza samen

Naast heerlijke bladerdeeg recepten, vind je bij Tante Fanny ook heerlijke pizza gerechten. Met meer dan 100 recepten is er ongetwijfeld een pizza die jij nog nooit hebt geprobeerd! En weet je wat het allerleukste is? Je kan jouw favoriete pizza zelf beleggen! Heb je geen zin om te koken, maar wil je wel iets unieks bereiden? Kies dan voor het gemak van pizza beleggen. Haal jouw pizzabodem en lievelingsingrediënten in huis en het beleggen kan beginnen! Je hebt keuze uit de volgende heerlijke pizzabodems:

  • Vers pizzadeeg met tomatensaus
  • Vers pizzadeeg zonder saus
  • Vers spelt-pizzadeeg van 100 procent speltbloem

Puur genieten dankzij plantaardige ingrediënten

Hecht je veel waarde aan plantaardige producten? Dan moet je zeker de producten van Tante Fanny aanschaffen. Deze producten zijn namelijk van hoogwaardige kwaliteit en 100 procent puur. Wij maken namelijk geen gebruik van kunstmatige smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen of gehydrogeneerde vetten. Ons blader- en pizzadeeg is bovendien vegetarisch en sommige degen zijn zelf veganistisch. Sla koken gerust een keertje over en kies ervoor om een verantwoorde pizza te beleggen. Kies voor puur genieten en koop snel jouw favoriete producten van Tante Fanny!