Xento
Image default
Eten en drinken

De cateraar van Amsterdam en omstreken

Catering bestellen in Amsterdam

Die buitengewone plaats biedt altijd wat te doen. Zo zijn er in Amsterdam vele evenementen en een gezellige centrum die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. GeÔnteresseerd in meer informatie over wat er te doen is in Amsterdam? Klik dan op dit linkje. In zo?n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat velen zoekend zijn naar een online traiteur, die van de hoed en de rand weet. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit Amsterdam komt u bij Happie Delivery. De beste gerechten bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke event, jubileum of bedrijfsbijeenkomst doe je bij Happie Delivery. Met onze webshop heeft u uw catering gemakkelijk voor elkaar. Maar welke mogelijke catering heeft Cateraar Happie Delivery allemaal in Amsterdam? U bent aan het juiste adres voor heerlijke sandwiches en salades, de meest unieke hapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de meest malse BBQ?s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de voorbereidingen tot het grillen en uiteindelijk weer tot het opruimen. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat is toch als muziek in de oren?


 

Welke soorten catering bezorgen wij allemaal in Amsterdam?

De webshop van Cateraar Happie Delivery staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten catering

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De beste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Delivery in Amsterdam. Voor iedereen staat er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Wij maken alleen gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo zorgen ook wij voor een gezondere wereld. Heeft u trek in iets luxers dan een gebruikelijke middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten helemaal vol met zalige zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, boterkoek en heerlijke sandwiches met zalm. Te reserveren voor grote groepen of kleine feestjes. Heeft u dieetwensen? Happie Delivery houdt er gewoon rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is helemaal geen obstakel. Buffetten zijn de kracht van Happie Delivery Catering. De lekkerste dinners van Amsterdam , kan je wel zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Hollandse maaltijden tot visbuffetten! Daarnaast kunt u geheel uw eigen maaltijden laten samenstellen. Zo kiest u compleet zelf welke lekkernijen wij op uw event leveren. Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering! Dit kan u geheel door ons laten verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-pakket, of dat u wilt dat er een BBQ-Kok naar uw locatie komt. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues worden geleverd in heel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en unieke borrelhapjes bestellen doet heel Amsterdam via de webshop van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaalDe borrelhapjes worden bezorgd in elke provincie van ons land Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u altijd het tapasbuffet dat naadloos aansluit bij uw event.