Xento
Image default
Dienstverlening

Your Business Online helpt je grip te krijgen op al die social media

Adverteren op Youtube, Facebook en / of Instagram? Daar heb je knowhow en expertise voor nodig. Actuele kennis, want de platforms bieden regelmatig nieuwe features aan. De online trends ontwikkelen zich in een rap tempo en het is dus zaak op de hoogte te blijven. Facebook is wereldwijd erg populair. Vrijwel iedere doelgroep kan via dit kanaal aangesproken worden. Doordat het bereik zo groot is, kun je heel gericht targeten. Bijvoorbeeld op functie, leeftijd, interesse, geslacht en / of locatie. Alleen maar zakelijk adverteren is ook mogelijk. Je spreekt dan rechtstreeks allerlei managers, directeuren, ceo’s, ondernemers en eigenaren aan waarmee je een partnerschap overweegt. De interactiviteit is een groot pluspunt van Facebook. Directe vragen stellen over een nieuwe dienst of een net gelanceerd product? Het is zeker allemaal mogelijk. Aan de hand van likes en gedeelde berichten is snel en makkelijk te achterhalen wat mensen bezighoudt, wat ze interesseert, waar ze fan van zijn enzovoort.

Marketing campagne

Voor social media bureau Your Business Online is het opstellen van een marketing plan business as usual. De medewerkers zijn helemaal thuis in al die populaire media waaronder Pinterest, LinkedIn, YouTube, Instagram en Facebook. Ze kennen de voor- en nadelen en spelen in op datgene wat actueel is bij de gebruikers. Voor professioneel klantcontact wordt ingezet op een zakelijk Whatsapp-nummer en een business account op Twitter. De reputatie van Your Business Online is uitstekend. Meer klanten sneller bereiken? De naamsbekendheid in korte tijd vergroten? Een groeiende omzet binnen afzienbare tijd. Het creatieve team van Your Business Online krijgt het 100% voor elkaar. De campagnes zijn steevast succesvol dankzij creatieve content en verrassende acties.

Kennismakingsgesprek

Wil jij weten wat een Instagram of Facebook campagne jouw bedrijf kan opleveren? Your Business Online ontvangt je graag voor een eerste – vrijblijvend en gratis – kennismakingsgesprek. Je krijgt alle mogelijkheden van social media overzichtelijk gepresenteerd en je kunt al je vragen stellen. Je bereikt Your Business Online via telefoonnummer: 076 – 88 97 629 of emailadres: info@yourbusinessonline.nl.

https://www.yourbusinessonline.nl/