Xento

dec 9 2019

Een slim systeem voor toegangscontrole

Toegangscontrole kan worden toegepast op verschillende manieren. Er bestaan niet alleen toegangscontrolesystemen voor personen, een dergelijk systeem kan namelijk ook worden gebruikt voor voertuigen. Het gebruik van toegangscontrole kan goed van pas komen in diverse situaties. Zo wordt het al vaak toegepast op de werkvloer. Door toegangscontrole in te zetten, voorkomt men dat onbevoegden op plaatsen komen waar zij niet horen te zijn. Hierdoor kan bijvoorbeeld een ziekenhuispatiënt niet bij de opslagplaats voor geneesmiddelen komen, of kan een klant van een verzekeringsmaatschappij geen dossiers met gevoelige informatie bereiken.

Welk systeem past het beste bij uw situatie?

Er zijn verschillende systemen voor toegangscontrole op de markt waar u uit kunt kiezen. Tevens zijn er tal van bedrijven die u van een slimme toegangscontrole kunnen voorzien. Als u een toegangscontrolesysteem wilt aanschaffen, denk dan eens aan dormakaba. Dit bedrijf is sinds kort gefuseerd en weet alles op het gebied van toegangscontrole. Voor zowel grote als kleine bedrijven en zelfs voor woningen kunnen zij een systeem op maat leveren. Ga eens met dormakaba in gesprek en ontdek de uiteenlopende mogelijkheden. Voor elke situatie zijn zij in staat een passende systeemoplossing te bedenken.

Kiest u ook voor SAP Access Control?

Een veelgebruikt systeem bij toegangscontrole is SAP Access Control. Hiermee integreert u het beheer van de toegangscontroles, waardoor u zelf verschillende zaken kunt instellen of wijzigen. Zo heeft u controle over welke medewerkers toegang hebben tot welke inrichtingen, maar kunt u hun toegang ook beperken tot bepaalde weekdagen en zelfs tijdstippen. Op deze manier heeft u de toegangsrechten volledig in eigen handen. Klinkt dit interessant voor u en wilt u hier graag meer over weten? Informeer dan eens naar de mogelijkheden voor toegangscontrole bij dormakaba. De medewerkers van dit bedrijf kunnen u ongetwijfeld meer vertellen en helpen u graag bij de keuze voor een geschikt toegangscontrolesysteem.

https://www.dormakaba.com/nl-nl

Written by