Xento
Image default
Dienstverlening

Van tweedehands meubels tot designmeubels

Heeft u ooit wel eens overwogen om tweedehands meubels aan te schaffen? Misschien gaat u er als vanzelf vanuit dat tweedehands meubels niet meer worden hergebruikt, of spreekt het idee dat deze eerder in gebruik zijn geweest u niet aan. Toch zult u verrast zijn hoe mooi dit soort meubels vaak weer op te knappen zijn. Soms zijn er wat reparatiewerkzaamheden nodig zoals opnieuw verven of bekleden, maar dan zien ze er vervolgens weer perfect uit. Zeker als er een team mee aan de slag gaat dat kan terugvallen op 40 jaar ervaring, zult u verbaasd zijn over de kwaliteit en de stijlvolle uitstraling die u bij gerestaureerde meubels vindt. Bij Klaver Modern Wonen bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en meubels die onderdeel worden van een heus designersmerk.

Een voordelig designmeubel schaft u tweedehands aan

Als u tweedehands meubels aanschaft, rekent u op een zorgvuldig gekozen design. Alles wordt in werking gesteld om de meubels volledig op te knappen, waardoor ze nauwelijks nog van nieuw te onderscheiden zijn. De meubels worden helemaal opgeknapt waarbij zorgvuldig aandacht wordt geschonken aan het design en uitstraling. Bij Klaver Modern Wonen geeft u bovendien zelf aan welke materialen er gebruikt mogen worden en ook de kleuren mag u zelf uitkiezen. Zo zal het meubelstuk met zekerheid goed bij de rest van uw interieur passen en ontvangt u een uniek exemplaar. U betaalt bovendien een stuk minder voor tweedehands meubels, dan wanneer u voor nieuw meubels naar een woonboulevard zou gaan.

Gedreven medewerkers in tweedehands meubels

Bij Klaver Modern Wonen rekent u op een uitstekende begeleiding, waarbij volop aandacht is voor al uw persoonlijke wensen. Er wordt meegedacht over welk meubelstuk een mooie aanwinst voor uw woning kan zijn en deze wordt vervolgens naar uw eigen stijl ontworpen en vervaardigd. Ga een keer langs bij de winkel als u op meubelzoektocht bent!

https://klavermodernwonen.nl/