Xento
Image default
Bedrijven

Vergunningsvrije dakkapel: het BASkapel alternatief

Het bedrijf BASkapel heeft een vergunningsvrije dakkapel ontwikkelt waarmee u ook nog eens maximaal daglicht in huis haalt. Deze dakkapel is net als het bedrijf zelf ‘’BASkapel’’ genaamd en is het vergunningsvrije alternatief voor de traditionele dakkapel. Waar de reguliere dakkapel vervaardigd is met verticale gezette ramen, is de BASkapel voorzien van schuin geplaatste ramen. Door deze schuine ligging heeft het daglicht alle ruimte uw woning vrij binnen te vallen. Zo bespaart u met een BASkapel niet alleen kosten en tijd doordat u geen vergunning hoeft aan te vragen, u profiteert ook van meer licht inval dan met een gewone dakkapel.

Vergunningsvrije dakkapel of een omgevingsvergunning aanvraag

In de regel geldt er voor het plaatsen van dakkapellen een vergunning die bij de gemeente aangevraagd moeten worden. Het betreft dan een dakkapel aan de voorzijde van uw huis of aan dakdelen die aan de straat grenzen. U krijgt daarbij ook te maken met de welstandsnorm van uw gemeente, wat vaak van invloed is op de afmetingen die een dakkapel mag hebben. Dankzij het specifieke ontwerp van de BASkapel kan deze dakkapel in veel gemeenten in Nederland vergunningsvrij geplaatst worden. U hoeft daarom geen kosten en energie te steken in het aanvragen van een omgevingsvergunning.

De voordelen van BASkapel

Met een BASkapel profiteert u van dezelfde voordelen die ook gelden voor een traditionele dakkapel. U creëert in veel gevallen net zoveel extra ruimte als met een reguliere dakkapel, en u profiteert zelfs van meer lichtinval dan met de standaard dakkapel. Daarbij is de BASkapel strak van ontwerp en van uitstraling. En natuurlijk betreft het een vergunningsvrije dakkapel. Afhankelijk van uw woonwensen en mogelijkheden kan de BASkapel op maat worden aangeleverd. De BASkapel wordt op de ramen na helemaal geproduceerd vanuit de BASkapel werkplaats. De ramen in de BASkapel zijn van VELUX. Dit merk staat garant voor kwaliteit en volop keuzemogelijkheid met betrekking tot glassoorten en decoratie en zonwering. Zo kunt u een BASkapel geheel naar eigen wens samenstellen.

https://www.baskapel.nl