Xento
Image default
Dienstverlening

Trouwkaarten bestellen online

Ik ga binnenkort trouwen en ik wil mijn trouwkaarten bestellen online. Dit wil ik doen omdat ik dan denk dat mijn trouwkaarten er het mooist uit komen te zien en ik hoef dan niet helemaal naar een drukkerij toe te rijden. Scheelt dus een hoop benzine! In dit blogje laat ik weten welke drukkerij ik heb gevonden, hoe ze te werk zijn gegaan en wat het eindresultaat van onze trouwkaarten is geworden. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in! Mocht je nog opmerkingen hebben of iets dergelijks, dan kan je die altijd onder dit blogje achterlaten.

Waar trouwkaarten bestellen?

De hamvraag die we nu gaan stellen is: Waar gaan wij nu onze trouwkaarten bestellen? Natuurlijk duurt het nog even voor we gaan trouwen maar we willen alles het liefst zo snel mogelijk geregeld hebben zodat we ons daar geen zorgen maar over hoeven te maken. Maar wij gingen Googelen op trouwkaarten bestellen om een drukkerij te vinden voor onze trouwkaarten. Al gauw kwamen we op de website van De Familiedrukker. Met een zeer groot diversiteit aan trouwkaarten en veel bekende merken. Na die gevonden hebben zaten daarin ook weer vele verschillende soorten. Na verloop van tijd hebben wij een hele mooie gevonden en die dan ook besteld. En een paar werkdagen later lagen ze bij ons al op de deurmat! Perfect! En natuurlijk met de door ons bedachte tekst. Deze hebben wij even later, toen De Familiedrukker contact met ons opnam, naar hen toe moeten sturen. Allereerst bedankte hij ons natuurlijk voor de bestelling. Vervolgens hebben wij de tekst geschreven, op basis van inspiratie van anderen. Toen dat af was hebben we het naar De Familiedrukker gestuurd.

Resultaat van de kaarten

Iedereen vond de kaarten geweldig! Mochten we nog meer kaarten nodig hebben dan bestellen we die ook zeker bij De Familiedrukker.

Mocht jij nou ook trouwkaarten nodig hebben, dan raad ik jou zeker De Familiedrukker aan.

Bezoek de website voor meer info :