Xento
Image default
Dienstverlening

Goedkope vloertegels in houtlook en betonlook

Goedkoop is duurkoop wordt vaak gezegd. Tegenwoordig is dit echter lang niet altijd het geval. Zeker als het gaat om het interieur van uw huis zijn er steeds meer goedkope en toch goede alternatieven. Zo doen goedkope vloertegels niet onder voor de dure varianten en zijn goedkope wandtegels een goede optie voor uw badkamer, keuken, zolder en zelfs woonkamer. Wandtegels kunnen een ruimte omtoveren en een extra dimensie geven. Welke typen wand- en vloertegels zijn tegenwoordig veelvoorkomend? bij Tegeloutlet Kroon ontdekt u alles over tegels!

Houtlook tegels voor op uw wanden en vloeren

Het eerste type is de houtlook tegel. Zowel op de wand als op de vloer geven deze tegels een ruimte een natuurlijke uitstraling en halen ze het gevoel van een rustige omgeving naar binnen. Ook geven houtlook tegels een stoere uitstraling, zeker wanneer ze gecombineerd worden met industriële materialen. Samen met een strak interieur geven tegels met een houtlook juist een speels effect. Deze relatief goedkope vloertegels zijn goed te combineren met diverse stijlen en zijn bovendien niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Een bijkomend voordeel is dat de tegels onderhoudsvriendelijk zijn en goed tegen een stootje kunnen. Deze tegels zijn een waardig alternatief voor echt hout.

Betonlook tegels die een interieur de juiste uitstraling geven

Betonlook tegels zijn een tweede veelvoorkomend type. Ook deze variant geeft een robuuste uitstraling en kan een interieur een stoer uiterlijk geven. De betonlook is in diverse varianten verkrijgbaar, waardoor ook deze tegel in allerlei stijlen toepasbaar is. Zowel voor een wand als een vloer zijn deze tegels een mooie toevoeging in een interieur. Deze en andere goedkope vloertegels zijn te vinden bij Tegeloutlet Kroon in Meerkerk, waar vele soorten tegels altijd op voorraad zijn. De outlet is te vinden aan de A27 tussen Gorinchem en Lexmond, is zes dagen geopend en is goed bereikbaar vanuit diverse richtingen.