Xento
Image default
Dienstverlening

Geef uw badkamer een luxe uitstraling met koperen kranen

Is uw oude badkamer toe aan modernisering? U kunt uw oude badkamer eenvoudig een luxe make-over geven, door een aantal belangrijke elementen aan te passen. In dit blogartikel leest u hoe koperen kranen uw badkamer een compleet nieuwe en luxe uitstraling kunnen bieden.

 

Sanitair met een twist

U hoeft niet uw complete sanitair te vervangen om uw badkamer een frisse en nieuwe uitstraling te geven. U kunt het oude sanitair flink opknappen door deze professioneel te laten reinigen, eventueel voorzien van een nieuwe verf- of laklaag en u kunt vervolgens de details vervangen. Door simpelweg oude kranen te vervangen voor kranen van koper, geeft u uw oude sanitair een moderne en luxe boost.

 

Koper past bij iedere stijl

Koper is een uniek materiaal op zichzelf. Dit is daarom het perfecte materiaal voor de details in de badkamer. Of u nu een strakke witte badkamer heeft of meer een landelijke of industriële stijl in de badkamer wilt laten doorvoeren, koperen kranen passen hier altijd bij. Kies voor kranen van koper in een stijlvolle vintage stijl, om deze bij een authentieke landelijke badkamer te laten passen. U kunt juist voor een strak model kraam kiezen, wanneer u een kraan van koper wilt laten matchen met uw moderne badkamer.

 

Koperen kranen zijn van duurzaam materiaal

Een badkamer verbouwen is een klus dat u liever niet iedere zoveel jaar wilt laten doen. Daarom is het noodzaak om te kiezen voor kwalitatieve en duurzame materialen. Koper is een sterk metaal en eenvoudig in onderhoud. Daardoor blijven de kranen lang mooi en heeft u jaren plezier van een prachtige kraan van koper in de badkamer. Koper is tijdloos en is niet afhankelijk van stijlen. Zo kunt u bij een eventueel volgende verbouwing gewoon dezelfde kranen gebruiken.

Past er ook een koperen kraan in uw badkamer? Geef uw oude badkamer een compleet nieuwe en luxe uitstraling door koperen kranen te installeren. Kies een geschikt model voor de stijl van uw badkamer en zo geniet u nog jarenlang van stijlvolle en duurzame kranen.