Xento
Image default
Dienstverlening

Een ware specialist op het gebied van aluminium tuinpoorten

Bent u op zoek naar aluminium tuinpoorten om uw tuin en oprit een fraaie metamorfose te geven? Automatic Gate Design is hierin gespecialiseerd. Tuinpoorten van dit materiaal worden steeds populairder. Ze zijn duurzaam en voordelig, vooral omdat ze niet roesten of rotten. Hout of staal blijven daarentegen aanzienlijk minder lang onbeschadigd. Bovendien geven aluminium tuinpoorten een mooie uitstraling aan de buitenzijde van uw woning. Uiteraard is dit het eerste wat uw gasten te zien krijgen wanneer ze bij u thuis arriveren. In de showroom van Automatic Gate Design in Boom kunt u inspiratie opdoen en de perfecte aluminium tuinpoort kiezen. Ook kunt u eenvoudig thuis de producten op de website bekijken. Deze specialist heeft gegarandeerd de tuinpoort die uw woning een prachtig aanzicht geeft.

Uw tuinpoort gaat nog lang mee dankzij de totaalservice van dit bedrijf

Wie gespecialiseerd is in een specifiek product, moet zich ook specialiseren in alles wat erbij dit product komt kijken. Automatic Gate Design weet dit als geen ander. Dit bedrijf biedt dan ook handige diensten aan, zoals de installatie en reparatie van tuinpoorten. Met de lange ervaring die de specialisten hebben, maar liefst meer dan 20 jaar, installeren en repareren ze allerlei tuinpoorten met deskundigheid en precisie. Bovendien profiteert u hier van tien jaar garantie. U kunt altijd rekenen op de beste kwaliteit en een topservice op het gebied van zowel het product als het onderhoud ervan.

Geef uw wensen en voorkeuren door

De drie kernbegrippen van Automatic Gate Design zijn schoonheid, duurzaamheid en veiligheid. Dat ziet u zeker terug in de producten die dit bedrijf aanbiedt. Aluminium tuinpoorten die lang meegaan, waarborgen niet alleen een veilige woning, maar ook een mooie uitstraling. Bekijk samen met de medewerkers welke tuinpoort perfect bij uw woning past. Zij geven u ook graag alle informatie over de service die het bedrijf verleent, op de lange en de korte termijn. U kunt uiteraard altijd aangeven wat uw wensen en voorkeuren zijn, ook bij het plaatsen en afwerken van uw poort. Een offerte aanvragen? Dat doet u eenvoudig en vrijblijvend via de website.    

https://agdesign.be/