Xento

jul 2 2019

Een omsnoeringsmachine van Fixpack Verpakkingstechniek

Een omsnoeringsmachine van Fixpack Verpakkingstechniek

Bij Fixpack Verpakkingstechniek vindt u de omsnoeringsmachine in vele soorten en maten. Omsnoeren is het proces waarbij verpakkingen worden verstevigd (bij elkaar gebonden/vastgemaakt) door middel van metalen of kunststof banden. Het dichtmaken van verpakkingen met tape valt vaak ook onder de mogelijkheden van deze machines. Verpakkingsmaterialen zoals kartonnen dozen zijn niet altijd stevig genoeg om de producten die erin zitten te beschermen. Daarom komen omsnoeringsmachines bij elk bedrijf van pas om de producten of pallets extra veilig te stellen. 

Waarom een omsnoeringsmachine?

Waarom heeft u als bedrijf een omsnoeringsmachine nodig? Deze vraag kunnen we beantwoorden met een tegenvraag: Waarom mankracht inzetten voor een proces dat makkelijk geautomatiseerd kan worden? Als een machine kan omsnoeren dan kunt u uw mensen voor iets beters inzetten. Omsnoeringsmachines zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. Een handmachine helpt u al het proces te versnellen en te vergemakkelijken. Zo hoeft u niet zelf met tape in de weer. De (semi-) automatische machines zijn handig voor grotere ondernemingen die aan de lopende band moeten omsnoeren. U moet hierbij letten op het vermogen van de machine.

Voor grote én kleine ondernemingen

U kunt omsnoeringsmachines vinden met verschillende vermogens. In het geval van de omsnoeringstechniek heeft u het over het aantal omsnoeringen per minuut. Sommige machines halen wel 64 omsnoeringen per minuut, dit is meer dan één per seconde. Daarnaast zijn er vele opties voor de soort machine waar u naar op zoek bent. Bij Fixpack Verpakkingstechniek vindt u opties in de vorm van handwerktuig, werktafels én installaties. De werktafels, beschikbaar in semiautomatische en automatische vorm, zijn het meest populair.

Mankement? Bel de technische dienst

Fixpack Verpakingstechniek heeft een eigen technische dienst die altijd voor u klaarstaat. Voor machines is het vaak zo dat de technische dienst naar u toekomt en het probleem plaatselijk bij u oplost. Gaat het om een handmachine? Dan kunt u deze opsturen en hij wordt in de werkplaats voor u gemaakt. Daarnaast worden uw aankopen kosteloos bij u gebracht en gemonteerd. Mocht u niet tevreden zijn dan kunt u alles binnen een week retourneren.  

 

Written by