Xento
Image default
Dienstverlening

Een hardcover boek drukken is een fluitje van een cent

Een soft- of hardcover boek drukken moeilijk? Dat hoeft het niet te zijn. De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos en kunnen compleet en persoonlijk worden afgestemd. U bent daardoor niet meer afhankelijk van traditionele uitgeverijen, waar dat voorheen wel het geval was. Waar een uitgeverij veel uit handen neemt kan een schrijver die zelf publiceert beslissen wat wel of niet wordt uitbesteedt. Diverse bedrijven ondersteunen het proces van zelfpublicatie en bieden verschillende mogelijkheden aan. Aan u om te beslissen waar uw wensen liggen en welke ondersteuning voor u noodzakelijk is.

De manieren waarop u ondersteund wordt

Zo is het mogelijk om uw teksten meerdere keren te laten redigeren en inhoudelijk feedback te krijgen. Misschien liggen de moeilijkheden echter wel in de opmaak en vormgeving van uw uiteindelijke boek en heeft u daar een professional voor nodig. In dit laatste geval kan De Beste Boekdrukkers inspringen. Dit bedrijf levert topkwaliteit drukwerk voor een scherpe prijs en voorziet u van advies en persoonlijke ondersteuning bij een hardcover boek drukken. U heeft bovendien niet te maken met wachtrijen en kunt al vanaf één exemplaar laten drukken. Daarmee is een minimumafname waar u niet aan kunt voldoen niet aan de orde en bent u een stuk goedkoper uit.

Hier gingen honderden schrijvers u voor

Bovendien kunt u een soft- of hardcover boek drukken én personaliseren. Door uit verschillende formaten en papierdiktes te kiezen wordt uw boek helemaal zoals u het in gedachten heeft. De Beste Boekdrukkers heeft al meer dan 1,3 miljoen boeken gedrukt en ruim vierhonderd opdrachtgevers geholpen. Dankzij het Europese netwerk waarmee wordt samengewerkt is er een grote capaciteit en worden alle beschikbare technieken gebruikt. Bovendien kunt u hier tevens terecht voor de opmaak van een magazine, het uitgeven van een boek of printing on demand. Zoals u ziet zijn de mogelijkheden voor het laten drukken van uw eigen boek eindeloos.

https://www.debesteboekdrukkers.nl/