Xento
Image default
Dienstverlening

Den Haag sleutelmaker

Een sleutel bij laten maken of nieuwe sleutels laten maken kan bij een Den Haag sleutelmaker. Een sleutelmaker doet wel veel meer dan alleen sleutels maken. Een sleutelmaker draagt namelijk twee hoedjes.

Slotenmaker

Een belangrijke onder deel van het werk van een sleutelmaker is ook het plaatsen van sloten. Ze helpen ook mensen die buitengesloten zijn. Dit doen ze door het slot open te forceren zonder het beschadigen. Een sleutelmaker Den Haag staat daarom bekender als een slotenmaker Den Haag. Het maakt in principe niet uit welke naam er gebruikt word want de taken blijven hetzelfde.

De taken

De taken van een slotenmaker Den Haag bestaand uit het maken van sleutels en sommige maken ook eigen sloten. Verder helpt een slotenmaker Den Haag mensen die buitengesloten zijn. Deze dienst is bij de meeste slotenmakers dag en nacht bereikbaar. Mensen worden namelijk na kantooruren ook buitengesloten en heb je dus ook vaak in de nacht of weekend hulp nodig.

Een slotenmaker Den Haag plaatst ook sloten en repareert kapotte sloten. Een takkenpakket van een slotenmaker of sleutelmaker Den Haag is dus heel uitgebreid. Tegenwoordig doen sommige ook aan inbraakbeveiliging. De taken blijven dus toenemen en wie weet hoe we ze in de toekomst noemen?

Bezoek de website voor meer info :