Xento
Image default
Dienstverlening

Cadeau voor afscheid collega

Voor afscheid collega zocht ik een cadeau en dat vond ik bij Jilster. Omdat ik daar zo blij mee ben schrijf ik er nu graag een recensie over! Hierin zal ik vertellen wat het verhaal is omtrent het afscheid collega en hoe ik Jilster dan vond.

Afscheid collega

Helaas heb ik binnenkort een afscheid collega, omdat zij ergens anders gaat werken. Omdat ik iets meer dan 10 jaar met haar samen heb gewerkt is dat natuurlijk wel erg lastig te verwerken. Maar dan wil ik in ieder geval graag een heel leuk en origineel afscheidscadeau geven. En daarom ben ik met een aantal andere collega’s van dezelfde afdeling gaan overleggen. Een van hen gaf aan dat toen ze bij haar vorige week weg ging, ze een heel origineel cadeau vanuit Jilster kreeg. Haar ex-collega’s hadden namelijk een heel mooi tijdschrift gemaakt. Met daarin allerlei foto’s van collega’s alleen of met zijn allen. En dat iedere collega die dicht bij haar betrokken was daar een verhaaltje in had geschreven. Ik vond het in ieder geval een heel leuk idee. En ben dan ook direct naar de website gegaan. Daar zagen wij allerlei voorbeelden van wat voor een afscheid collega tijdschrift je kon gaan maken. Niet alleen maar verhalen van de werkperiode hier. Maar ook hoe haar loopbaan bijvoorbeeld ging. Of, wanneer dat zo is geweest, het privé contact tussen elkaar. Om de beste ideeën te krijgen zijn we een keer met de collega’s samen gaan zitten om te kijken wat wij erin konden verwerken.

Het tijdschrift

Het bleek op zich niet eens zo heel lastig te zijn om het tijdschrift te gaan maken. Ook de teksten erin zetten en het beetje ontwerpen en bijwerken bleek erg simpel te zijn. Onze collega vond het een heel erg mooi afscheidscadeau!

Bezoek de website voor meer info :