Xento
Image default
Bedrijven

Wij zijn er voor je.

Als ik nu aan jou zou vragen hoe jouw leven is, is de kans groot dat ik het antwoord ‘druk’ ontvang. Je bent niet de enige hoor. Tegenwoordig houden we ons zo veel mogelijk bezig. Full time werken, zelfs na kantoor uren ben je nog wel eens bezig met werk. Daarnaast wil je nog sporten, want tja dat moet ook. Ook wil je je sociale leven actief houden, dus je weekenden zitten meestal vol. En is het weer maandag en ben je weer op kantoor. Maar wanneer heb je dan een rust momentje?

Als jij het gevoel hebt dat het anders moet, als jij behoefte hebt aan hulp, dan zijn wij er voor je. Bij Piekerpoli begrijpen we dat iedereen wel eens piekert. Dat mag. We helpen je graag hierbij.

Ben je woonachtig in Amersfoort, en zoek je wel eens op ‘psycholoog Amersfoort’? Dan kan je terecht bij een van de psychologen die in dienst zijn bij Piekerpoli in gebied Amersfoort. In dit geval kan je terecht bij Renate Janssen. In de praktijk van Renate kun je terecht voor therapie, psychische hulp en gesprekken. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De psychologie praktijk bevindt zich in het sympathieke, groene dorp Hoogland dat, met zijn ligging vlak langs de A1, is opgeslokt door het grote Amersfoort. In de rustige wijk komt alleen bestemmingsverkeer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en er is een mogelijkheid om een elektrische auto (gedeeltelijk) op te laden gedurende je sessie.

Piekerpoli is niet alleen gevestigd in Amersfoort, maar bijvoorbeeld ook in Haarlem. Als je dus opzoek ‘psychotherapie haarlem’, dan kan je ook bij een van onze therapeuten terecht. Voor therapie, psychische hulp, gesprekken, coaching of relatietherapie kun je terecht bij Linda Dunne. Haar praktijk ligt aan de rand van het centrum van Haarlem, aan het Spaarne. In een fijne, ruime en lichte praktijkruimte ontvangt Linda haar cliënten.

Bezoek de website voor meer info : https://piekerpoli.nl/