Xento
Image default
Vakantie

Op vakantie naar Twente met een bevriend gezin? Goed idee!

Als ouder weet je: wanneer de kinderen het op vakantie naar hun zin hebben, kun je zelf ook van je vakantie genieten. Maar wat als er geen andere kinderen zijn? Op recreatiepark ’n Kaps hoef je dáár in ieder geval niet bang voor te zijn. Dit vakantiepark nabij Tubbergen is helemaal ingericht op gezinnen met kinderen. Zo kent het park een binnen- én een buitenspeeltuin, een verwarmd buitenzwembad, een bowlingbaan en skelterverhuur en een animatie team. En aangezien ’n Kaps zowel een een mooie familiecamping als een bungalowpark omvat, komen de kinderen vanzelf leeftijdsgenootjes tegen.

Maar soms vinden kinderen het lastig om contact te leggen met andere kinderen. Vooral in een onbekende omgeving kan deze verlegenheid de kop opsteken. Eigenlijk zou het dan fijn zijn als er iemand meeging die ze al kennen. Bijvoorbeeld een vriendje of vriendinnetje van school.

Geschakelde bungalow

Overweeg eens om op vakantie te gaan met een bevriend gezin. De geschakelde bungalow “De Boerderij” is ideaal. Deze bungalow in oud-Twentse stijl heeft drie slaapkamers en is geschikt voor vijf personen. Door de gescheiden terrassen heb je voldoende privacy. Je wilt op vakantie immers ook af en toe even tijd voor elkaar. En doordat je vlakbij elkaar verblijft kunnen de kinderen leuk met elkaar optrekken.

Bovendien, omdat je elkaar een beetje kent, kun je om beurten de kinderen onder de hoede nemen, waardoor het andere ouderpaar er samen even onderuit kan. Ideaal toch?

Van alle gemakken voorzien

Het is niet alleen het plezier van de kinderen waarover je jezelf met “De Boerderij” geen zorgen hoeft te maken. Ook over praktische zaken als het eten en de afwas hoef je niet in te zitten. Deze bungalow boerderij heeft namelijk niet alleen een goed uitgeruste keuken met magnetron, vierpits gasfornuis én vaatwasser, maar ligt ook vlakbij het eigen restaurant “Troubadour”. Zelfs het ontbijt kan aan huis worden bezorgd.

Als dát geen leuke vakantie wordt…?

Kijk vandaag nog op Kapshoeve.nl voor meer informatie en de beschikbaarheid van deze gezellige en knusse bungalow boerderij.

Bezoek de website voor meer info : https://kapshoeve.nl/