Xento
Image default
Bedrijven

Wat doet een slotenmaker?

Meestal wordt er gedacht dat slotenmakers alleen maar komen na een inbraak om bijvoorbeeld de sloten te repareren of te vervangen. Slotenmakers doen echter veel meer dan dat. Slotenmakers regelen alles wat met sloten te maken heeft. Van een kapot slot tot een sleutel die in het slot is blijven steken en is afgebroken, slotenmakers kunnen je met alles helpen. Het maakt niet uit hoe laat er iets met je slot is. Slotenmaker Venray is bijvoorbeeld 24/7 beschikbaar om deuren voor jou te openen!

 

Wanneer heb je een slotenmaker nodig?

Als je slot kapot is of gebroken dan heb je natuurlijk een slotenmaker nodig om deze te komen maken. Ook als er in je huis is ingebroken komt een slotenmaker langs om je sloten netjes en veilig te vervangen. Als je sleutel afgebroken is in het slot dan kan een slotenmaker deze vaak veilig verwijderen, waardoor jij niet direct een geheel nieuw slot hoeft te installeren. Als jij je sleutels bent verloten is het ook slim om een slotenmaker te bellen. Deze zullen vaak jou sloten direct vervangen zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat iemand die jouw sleutels heeft gevonden inbreekt in jouw huis. Slotenmakers zijn opgeleid om sloten veilig en zonder beschadigingen te openen. Als je sloten niet te kraken zijn dan boort een slotenmaker vaak de cilinder door en plaats een nieuw slot zodra de deur geopend is.

 

Beveiliging

Een slotenmaker denkt ook mee met de beveiliging van je huis. Als je bijvoorbeeld net een nieuw huis hebt kan de slotenmaker meedenken met welke maatregelen jij moet nemen om je huis inbraak proef te maken.

 

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-venray/