Xento
Image default
Bedrijven

Verlicht je merk met een Neon Sign!

Neonborden bestaan al sinds het begin van de 20e eeuw. Ze zijn een van de oudste reclamemiddelen en zijn sindsdien populair gebleven, met hun unieke stijl en opvallende beelden. Neonborden zijn een geweldige manier om je bedrijf te onderscheiden van de massa, dus waarom zou je er geen laten maken? 

neon sign

De voordelen van neonreclame 

Neonborden kunnen binnen of buiten worden gebruikt, ze zijn ongelooflijk veelzijdig en vaak verkrijgbaar in aangepaste vormen en maten. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te onderhouden, waardoor ze een goedkope optie zijn die perfect is voor elk budget. Bovendien gaan ze lang mee – sommige neonborden kunnen tientallen jaren blijven branden zonder dat ze gerepareerd of vervangen hoeven te worden 

 

Neonlichten trekken ook de aandacht zoals geen enkele andere vorm van bewegwijzering dat kan. Door de heldere kleuren en de aparte stijl onderscheiden ze zich van traditionele borden, waardoor je klanten aantrekt en naamsbekendheid opbouwt. Je kunt je bord zelfs aanpassen met verschillende kleuren of bewegingssensoren toevoegen, zodat het oplicht als er mensen langslopen. Dit soort zichtbaarheid zal je zeker helpen meer klanten te krijgen!  

  

Een neonbord laten maken 

Een neon sign laten maken is eigenlijk vrij eenvoudig – zoek gewoon een ervaren signmaker die gespecialiseerd is in aangepaste neonontwerpen. Zorg ervoor dat je hem veel details geeft over je merk en hoe je wilt dat het bord eruit ziet – dat maakt het makkelijker voor hem om iets te maken dat jouw unieke stijl weerspiegelt. Bespreek ook vooraf de prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan als het tijd is om te betalen. Als alle details geregeld zijn, leun je achterover en ontspan je terwijl zij je aangepaste neonbord maken!                          

Neonborden zijn een uitstekende manier om de aandacht te trekken en je merk op een unieke manier te laten zien. Ze zijn veelzijdig, gemakkelijk te installeren, gaan lang mee en vallen ongelooflijk op – perfect voor elk bedrijf dat zich wil onderscheiden van de concurrentie. Dus waarom zou je er vandaag niet een laten maken? Met de juiste signmaker aan boord verlicht je je merk in een mum van tijd!