Xento
Image default
Zakelijk

Uitbesteden sociale media

Facebook uitbesteden kan veel voordelen hebben voor jou en voor de firma. Facebook marketing vraagt namelijk om actuele expertise en knowhow. Eigenlijk moet je continu alle nieuwe ontwikkelingen bijhouden. En dat is een hele klus.

Facebook is -wereldwijd gemeten- nog steeds het grootste sociale medium. Bij een goede marketingstrategie gaat het erom jouw bestaande doelgroep te bereiken en eventueel ook nieuwe contacten te vinden. Dit kan op verschillende manieren

Targetten kan onder meer op functie, geslacht, interesses, leeftijd en locatie. Je kunt advertenties natuurlijk ook zakelijk plaatsen. Hierbij richt je je op directeuren, eigenaren en ondernemers. Het pluspunt van Facebook is de mogelijkheid om direct contact te leggen met mensen op een interactieve manier. Je kunt polsen wat ze van een nieuwe dienst of een nieuw product vinden. Je vraagt wat hen bezighoudt en waar ze behoefte aan hebben.

Het is mogelijk meerdere soorten content in één keer te gebruiken. Voorkeuren verschillen nu eenmaal en het is belangrijk dat je bij die prioriteiten aansluit. Ben jij geïnteresseerd in een nieuw Facebook-marketingplan? Je kunt vandaag een kennismakingsafspraak maken bij Your Business Online. Zo’n eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Bereik je klanten beter met social media

Als social media bureau heeft Your Business Online een uitstekende reputatie. Dit team kan ervoor zorgen dat je je klanten sneller en beter bereikt, dat de naamsbekendheid van je bedrijf groter wordt én dat de omzet stijgt. Middels efficiënte campagnes en creatieve content zal de business in rap tempo verbeteren.

Er kan gewerkt worden met de volgende platforms: LinkedIn, Pinterest, Instagram, Facebook, Whatsapp, Twitter en YouTube. Ieder kanaal heeft voor- en nadelen. Welke dat zijn -kijkend naar jou niche- kan het Your Business Online team uitleggen. Als jij in zee gaat met Your Business Online staat er altijd iemand tot je beschikking. Er werken negen gedreven professionals en een stagiaire. Ieder heeft zijn/haar eigen expertise. Online kun je een kijkje in de keuken nemen door op ‘cases’ te klikken.

Bezoek de website voor meer info : https://www.yourbusinessonline.nl