Xento
Image default
Bedrijven

Poorten voor de oprit laten ontwerpen

Als u zoekt naar poorten voor de oprit, wilt u natuurlijk wel een ontwerp dat bij u past. Daarnaast stelt u wellicht nog andere eisen: het is bijvoorbeeld belangrijk dat het gebruikte materiaal lang meegaat, en dat de poort de technische functionaliteit heeft die u wenst. Poortland helpt u met het nadenken over een geschikte oplossing voor uw oprit. Voor poorten op de oprit bent u hier aan het juiste adres. Lees nu verder voor meer informatie.

Mooie poorten op de oprit

Het leuke van een nieuwe poort voor uw tuin is, dat u het ontwerp en het gebruik van materialen zelf kunt bepalen. Zo kunt u de poort laten maken die het beste bij u en uw woning past. Waar moet u op letten, op het gebied van materialen en op het gebied van technologische snufjes?

Kies een geschikt materiaal uit

Poorten voor de oprit krijgen flink wat te verduren: wind, regen en kou moeten getrotseerd worden. Wat materiaal betreft is het dan ook niet verwonderlijk dat staal en aluminium populaire keuzes zijn. Deze materialen kunnen, als ze op de juiste manier behandeld worden, decennialang meegaan. Maar ook massief hout is een aantrekkelijke keuze. Hoewel gevoeliger voor slijtage, heeft hout een prachtige klassieke uitstraling. Welk materiaal – of combinatie van materialen – u aanspreekt, is natuurlijk heel persoonlijk.

Een technisch hoogstaande poort

In de poort die u laat ontwerpen en bouwen kan allerlei technologie ingebouwd worden. Het is bijvoorbeeld voor de hand liggend om een automatische bediening te regelen, waarmee u de poort op afstand kunt openen en sluiten. Wel zo handig, als u bijvoorbeeld vaak met de auto de oprit oprijdt. Ook op het gebied van communicatie zijn er verschillende mogelijkheden. Met een parlofoon of videocamera kunt u uw bezoekers zien en spreken. Waar kiest u voor?