Xento
Image default
Bedrijven

Persoonlijke begeleiding? Movementclub geeft personal training Amersfoort

Gemotiveerd zijn en blijven doet u bij Movementclub 033. Bij deze club staat een vernieuwende aanpak centraal, waarbij leefstijladvies, sport, coaching en voedingsadvies onder één dak te vinden zijn. Het uitgangspunt dat lichaam en geest in balans moeten zijn, is de basis om zo veel mogelijk uit het leven te halen. Met personal training in Amersfoort kunnen jong en oud, beginners en gevorderden met een personal trainer hiervoor aan de slag gaan.

Steun op fysiek en mentaal vlak van uw personal trainer Amersfoort

Uw persoonlijke wensen en doelstellingen vormen het uitgangspunt voor personal training Amersfoort bij Movementclub 033. Stanley Bakker en Larissa Kooij hebben meer dan negen jaar ervaring met personal training en bieden met hun trainersteam een nieuw concept. Voor het verbeteren van uw gezondheid en fitheid of om pijnvrij te worden is het belangrijk dat u zich thuis voelt op deze sportclub. Verbondenheid, een goede sfeer en een luisterend oor zijn dan ook basiswaarden. Dankzij deze persoonlijke aanpak bent u beter in staat om uw doelstellingen te bereiken.

Uw personal trainer Soest staat graag voor u klaar

Zoekt u een personal trainer Soest die zijn vak verstaat? De trainers van Movementclub 033 werken zeer professioneel en zorgen ervoor dat uw lichamelijke conditie en uw geestelijke fitheid een enorme oppepper krijgen. Dit kan via een-op-eensessies, maar ook in duo’s of een klein groepje van vier. De gebieden waaraan u kunt werken variëren van afvallen tot sterker worden en van positief denken tot het samenstellen van een gezond eetpatroon. Ook lifestyle- en tijdmanagementadviezen behoren tot de mogelijkheden. Door middel van lichamelijke training draagt u bij aan een gezonde geest en met een gezonde mindset bent u beter in staat om fit te blijven.

Voor uw persoonlijke doelen, zoals fit worden voor uw bruiloft of afvallen, stelt Movementclub 033 een plan van aanpak op. Met een personal trainer Amersfoort krijgt u efficiënte begeleiding en boekt u zichtbare resultaten!

Bezoek de website voor meer info : https://www.movementamersfoort.nl/