Xento
Image default
Horeca

Kies voor de catering in Hengelo

Wanneer je opzoek bent naar een fijne  catering in Hengelo zit je hier zeker goed. Wij bieden heerlijke gerechten aan voor een fijne prijs. Wanneer je ons inschakelt zal je niet zelf meer hoeven te koken voor al je gasten. Dat bespaar jou een hoop moeite en ook nog eens een hoop tijd. Maak het jezelf daarom makkelijk door te kiezen voor de catering in Hengelo. We zullen ervoor zorgen dat al jouw gasten zullen genieten van het eten wat op tafel staat. We beschikken immers over koks die al heel wat ervaring hebben opgedaan wat betreft koken. Daarnaast maken ze ook nog eens gebruik van producten uit de streek. Met deze gouden combinatie kunnen de gerechten bij ons niet mislukken. Zo kunnen we je dus garanderen dat iedereen zal smullen. 

Uitgebreide opties

Hou je het liever simpel? Of heb je liever een erg uitgebreid buffet? Dat maakt bij de catering in Hengelo niet uit. Voor elke wens hebben wij wel wat bijpassends. Ons menu is erg uitgebreid. Wanneer je op onze site zal kijken zie je allerlei verschillende menu’s. Hierbij zal je ook precies zien wat je van dat menu kan passen. Het fijne van de catering in Hengelo is dat je dat compleet naar wens kan aanpassen. Ook wanneer je andere wensen hebt zoals dieetwensen kan je die doorgeven. Daarnaast houden we ook rekening met voedselallergieën. Het is bij ons ook mogelijk om door ons borden en bestek te laten regelen. Het is namelijk best logisch dat je niet voor bijvoorbeeld vijftig mensen aan borden en bestek in huis hebt. Hier hoef je je dus geen zorgen meer om te maken.   

Vrijblijvend contact

Wanneer je graag meer wilt weten over de catering in Hengelo kan je vrijblijvend contact met ons opnemen. Je zit dus niet direct aan een aantal verplichtingen vast. Contact opnemen met de catering in Hengelo kan door te bellen of door het contactformulier in te vullen.