Xento
Image default
Bedrijven

Mooie houten vloeren voor een stijlvol interieur

Met houten vloeren verrijkt u uw interieur. De vloer is bepalend voor het aanzien van de inrichting van uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Steeds meer mensen kiezen voor een houten vloer als ze een vloerenwinkel bezoeken. Tapijt raakt steeds meer uit de mode, vooral vanwege de snelle slijtage en het onderhoud. Tapijt wordt snel vuil of gaat verkleuren. Vlekken zijn lastig te verwijderen en slijtage is vaak niet te herstellen. Als u kiest voor een vloer van hout, kiest u voor een vloer waar u tientallen jaren zorgeloos plezier van heeft. Dit is de reden waarom u in steeds meer woningen, maar ook in kantoorruimtes, deze vloeren terug ziet komen.

Een vloer die weinig onderhoud vraagt

Houten vloeren zijn mede zo populair omdat ze maar weinig onderhoud nodig hebben. Of u nu kiest voor parket, laminaat, hardhout of laminaatparket, u kunt voor het dagelijks onderhoud meestal volstaan met stofzuigen. Eens in de zoveel tijd reinigt u de vloer met een sopje van een mild schoonmaakmiddel, geschikt voor deze vloeren. Sommige houten vloeren moeten eens in de paar jaar worden voorzien van een nieuwe lak- of olielaag. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat het hout wordt behoed voor beschadigingen. U kunt dit ‘groot onderhoud’ ook laten doen door de deskundigen van een vloerenwinkel.

Koop uw vloer bij de specialist

Wilt u een vloer van hout van uitstekende kwaliteit? Ga dan niet naar zomaar een vloerenwinkel, maar bezoek een specialist. Van der Heijden Vloeren is zo’n specialist. Zij leveren vloeren van topkwaliteit, gemaakt van de beste houtsoorten. U kunt via de website het assortiment bekijken en een offerte aanvragen. Maar veel mensen vinden het prettig om de vloer ook in het echt te zien. Dit is mogelijk als u de showroom in Oss bezoekt. Daar kunt u direct een prijsopgave krijgen van de vloer van uw keuze. Deze wordt speciaal voor u gemaakt, waarbij het hout direct de gewenste bewerking krijgt, zoals een laklaag of een white wash.