Xento
Image default
Cadeau

Pen graveren, favoriete vulpen

De gepersonaliseerde zilveren pennen collectie van Penworld.nl is ontworpen om prachtige geschenken te creëren die een leven lang meegaan. Elke pen is gemaakt van het fijnste massief sterling 925 zilver, compleet met keurmerk, en afgewerkt met een hoogglans of door een motor gedraaid effect. Het kenmerk van elke zilveren pen is een gepersonaliseerde gravure die vóór aankoop online kan worden bekeken en is een gratis service.

Gepersonaliseerde metalen Pennen

Elke gegraveerde vulpen van Penworld wordt binnen huis afgewerkt met een diamanten snijmachine, waardoor een perfect gevormde en onuitwisbare indruk achterblijft.

Je pen graveren bij Penworld is speciaal met een diamant gravure machine ontworpen voor graveer doeleinden, waarbij elke pen een ruimte heeft voor personalisatie om netjes trots op te staan ​​en een aantrekkelijke aanvulling te zijn op de fijne lijntjes van een mooi geschenk.

Fantastische presentatie met je favoriete pen
Elke gepersonaliseerde pen en gegraveerde zilveren vulpen wordt gepresenteerd in een luxe houten presentatiekoffer, met de oorsprong van de vervaardiging van de pennen op het binnendeksel: Clewley, uit Birmingham. Elk contactpunt van Penworld geschenk wordt zorgvuldig overwogen om een ​​onvergetelijke en speciale ervaring te bieden, waarbij een emotie wordt gecreëerd die elke keer dat de gepersonaliseerde zilveren pen wordt gebruikt, wordt opgeroepen. Er is ook de mogelijkheid om een ​​gratis cadeau met een op maat gemaakte boodschap toe te voegen.

Cross pennen

Cross pennen zijn een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van schrijfwaren. Een iconische Amerikaanse naam, het merk werd opgericht in 1846 in Amerika, en is sindsdien trouw gebleven aan zijn erfgoed.

Hun niet aflatende ambitie is om schrijfproducten te creëren die onovertroffen zijn in ontwerp en kwaliteit. Door techniek en vakmanschap samen te brengen, heeft Cross een illustere lijst van klanten. President Joe Biden selecteerde onlangs een Cross gegraveerde pen om zijn handtekening te schrijven tijdens de presidentiële inauguratie ceremonie