Xento
Image default
Bedrijven

Modulaire Transportsystemen

Steeds meer gebruikt in de productie: de belt conveyor. Omdat de lopende banden modulair zijn, kan elk systeem aan uw wensen worden aangepast. Afhankelijk van het product dat u wilt sorteren of transporteren, de ruimte in uw pand, de omvang van uw productie en de te overbruggen afstanden worden deze transportsystemen efficiënt gebouwd. Op deze manier sluiten de systemen precies aan op de wensen van het bedrijf. Daarnaast kunnen de componenten logistiek gezien snel en eenvoudig geleverd worden. Dat scheelt zowel tijd als geld.

Componenten voor uitbreiding

Naast de voor de hand liggende voordelen van de belt conveyor is de mogelijkheid tot uitbreiding een groot pluspunt. Naarmate uw bedrijf groeit en het productieproces complexer wordt, kunnen nieuwe en aanvullende componenten ervoor zorgen dat uw belt conveyor met u meegroeit. Veel van deze systemen zijn gebouwd met een aluminium profielsysteem.

Daarnaast zijn diverse componenten los verkrijgbaar om een ​​lopende bandsysteem op te zetten waar u optimaal van kunt profiteren. Bij een maatwerksysteem is het meestal lang wachten op ontwerp, productie en levering. Doordat alle transportbandsystemen modulair zijn opgebouwd, is snelle levering mogelijk en kunnen de kosten relatief laag blijven. Er is een groot aantal verschillende maten en configuraties verkrijgbaar.

Zelf monteren

Met de uitstekende montagehandleiding monteert u de belt conveyor zelf. Daardoor betaalt u geen kosten voor de monteur. Maar benader gerust een transportsystemenbedrijf wanneer u vragen heeft over het montage, over de afzonderlijke componenten, en vele andere zaken. Veel bedrijven die dergelijke systemen verkopen, leveren volledig uit eigen voorraad zodat u geen weken hoeft te wachten op levering van uw componenten. Bijna alle onderdelen kunnen vrijwel direct geleverd worden.

De service stopt niet bij de bezorging. Als een onderdeel versleten is of defect raakt bij veelvuldig gebruik, kan er binnen 24 uur een technicus ter plaatse zijn om het probleem op te lossen. U kunt uiteraard altijd om een individueel advies vragen van een ervaren deskundige medewerker van een transportsystemenbedrijf.

https://www.fssolutions.nl/