Xento
Image default
Bedrijven

Originele automatten als uniek cadeau

Heb je er ooit aan gedacht om een set automatten te geven als cadeautje? In eerste instantie denk je misschien ‘wat een gek cadeau’, maar als je erover nadenkt is een automat als presentje zo gek nog niet! Het is namelijk functioneel, subtiel en gemakkelijk persoonlijk te maken. Via automattenshop Automattenonline.com regel je gemakkelijk een set automatten die je zelf hebt ontworpen. Een geinig cadeau waar je creatief mee kunt zijn en waar de ontvanger ook nog eens iets aan heeft, zo geregeld via de digitale automattenshop. Zie je het nog niet voor je? Hier volgen wat voorbeelden.

Aandenken aan een geweldige roadtrip

Stel je voor, je gaat met een groep vrienden op een reis waarvan je nu al weet dat hij onvergetelijk gaat worden. Zou het niet superleuk zijn om tijdens de reis allemaal dezelfde automat in je wagen te hebben met dé leus van de trip erop? De auto’s zijn bijna ingepakt als jij met een cadeau aankomt: het accessoire van deze zomer. Een mooie set automatten van goede kwaliteit, die de vloer van de auto’s opleuken met jullie eigen logo. Geregeld via een online automattenshop. Sowieso een opvallend cadeau dat voor een goede lachbui zorgt van je vrienden en na afloop een ludiek aandenken blijft aan die ene vakantie. ‘Wat staat er nou onder je voeten? Iets over Frankrijk 2019?’…

Kleinigheidje van de zaak

Nog een scenario. Het jaar zit er weer op voor je bedrijf. Jij en je collega’s of werknemers hebben samen weer hard gewerkt en iets moois opgezet. Je wilt de anderen een attent cadeau geven dat ook weer niet te sentimenteel is. Iets waar ze ook nog iets aan hebben. Waarom wens je ze niet een fijne vakantie op een mooie automat, naar eigen ontwerp? Een universele mat die in elke auto past met een vriendelijk bericht erop. Grote kans dat ze er opeens bij stilstaan dat hun oude automatten aan vervanging toe zijn. Komt dat even goed uit. Een subtiel presentje van de zaak. Bezoek de online automattenshop.