Xento
Image default
Bedrijven

Je positie verbeteren tijdens een lockdown

Zit je in een nieuwe lockdown en kun je niet echt meer naar je werk toe gaan? Werk je hierdoor minder of heb je opeens heel veel vrije tijd? Het is een goed idee om je kansen op de arbeidsmarkt te verbeteren gedurende een lockdown. Het is tenslotte lang niet zo zeker welke bedrijven overeind blijven en waar je uiteindelijk terecht komt. Misschien wil je wel meer met thuiswerk gaan doen zelfs, omdat het zo goed bevalt. Wat je redenen ook zijn, het kan nooit kwaad om jezelf te verbeteren en meer te weten.

Complete omscholing

Een complete omscholing is een extreme stap. Toch hoef je met de beschikbare hoeveelheid thuisscholing niet veel te zoeken om iets te vinden dat bij je past en dat je vanuit huis kunt doen. Een “complete” omscholing kan dan ook vrij snel gedaan zijn. Je kunt hierbij denken aan een cursus of deeltijds opleiding van bekende online scholen, maar je kunt ook bijvoorbeeld een programma bij gaan leren. Heb je het gevoel gehad dat ze bij jou op werk altijd iemand nodig hebben die een expert is in Excel? Of misschien wel iemand die de beeldbewerking kan gaan doen in Photoshop. In deze gevallen kun je perfect jezelf in een paar weken omtoveren tot held van de werkvloer. Zo maak jij jezelf onmisbaar.

Aanhanger rijbewijs Limburg

Op deze manier kun je ook opgaan voor je aanhanger rijbewijs Limburg, zodat jij grotere klussen aan kan nemen als ZZP’er of misschien simpelweg bij meer vacatures past. Geen behoefte aan je aanhanger rijbewijs Limburg? Kijk dan naar wat wel bij jou en je vaardigheden past. In welke sector zit je en wat zijn handige vaardigheden om hogerop te kunnen klimmen. Hogerop, of natuurlijk gewoon voor meer werkgelegenheid.

CV en referenties

Ook om je CV up te daten of misschien wel radicaal om te gooien is het nu een goed moment. Het gaat hierbij over een moment van introspectie. Wat wil je op het moment uit je leven halen met je werk, en waar heb je behoefte aan? Zorg dat je CV hier op aan stuurt zodat je klaar bent om kansen te grijpen wanneer ze zichzelf laten zien. Misschien ga je er zelfs wel op vooruit tijdens de lockdown periodes!

https://cordewenerscholing.nl/