Xento
Image default
Groothandel

Met een kleuren labelprinter bent u niet meer afhankelijk van andere bedrijven

Bij het bewerken en printen van een label, heeft u geen zin om vast te zitten aan de kleuren zwart en wit. Een kleuren labelprinter geeft u de mogelijkheid om veel levendige kleuren in hoge resolutie te printen. Omdat u met een kleuren labelprinter zelf labels kunt printen, bent u minder afhankelijk van anderen. Met een kleuren labelprinter print u namelijk zelf labels, zonder dat u vast zit aan een minimumhoeveelheid wanneer u dit door een externe partij laat verzorgen. Zo heeft u geen onnodig grote voorraad liggen, die u wellicht nooit gaat gebruiken. U bespaart geld én tijd, in plaats van uw geld weg te gooien. Een kleuren labelprinter zorgt er namelijk voor dat alles snel en efficiënt gedaan wordt.

 

Printen op verschillende materialen

Naast papier komen er steeds meer materialen om op te printen. Denkt u hierbij aan PP, PE en transparant. Met een kleuren labelprinter kunt u karton, doosjes en zakken in full colour printen. Dit alles zorgt ervoor dat u niet meer vastzit aan de voorwaarden van een extern bedrijf dat eerst uw labels verzorgde. U kunt flexibel printen op het materiaal dat u wilt gebruiken. LabelPro kan u hiervoor diverse drukmonsters laten zien. Zo kunt u voor onder meer ronde of vierkante etiketten te kiezen. Het fijne is dat ze ook de benodigde materialen leveren, inclusief een goede service.

 

U kunt hier het totaalpakket kopen

Naast de kleuren labelprinters heeft LabelPro ook verschillende apparaten in hun assortiment die u perfect kunt combineren met de printer. Hierbij kunt u denken aan een apparaat dat labels perfect snijdt voor bijvoorbeeld kleine potjes. Voor al uw vragen, kunt eenvoudig een medewerker telefonisch bereiken. Maak een weloverwogen keuze met de hulp van dit ervaren bedrijf. Wilt u zelf de controle houden, efficiënt te werk gaan en niet meer afwachten hoe de labels eruit komen te zien? Wat uw activiteiten ook zijn, bij LabelPro vindt u de juiste printer en apparaten voor uw onderneming.

https://labelpro.nl/