Xento
Image default
Bedrijven

Goud inkopen tegen een scherpe prijs

Als u een betrouwbare en erkende partij zoekt waar het inkopen van goud aan de orde van de dag is, dan bent u bij Insulinde Postzegel- en Munthandel zeker aan het goede adres. Deze erkende partner is al meer dan 90 jaar gevestigd op de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Voor goud inkopen in Den Haag is er dan ook geen betere plek te bedenken. Vraagt u zich af hoe het precies werkt als u edelmetalen wilt verkopen? Dat leggen wij u hier haarfijn uit.

Goud inkopen: hoe gaat dat in zijn werk?

Goud inkoop in Den Haag gebeurt op een hoop plekken. Wat Insulinde Postzegel- en Munthandel onderscheidt van veel van de andere handelaren waar u goud of zilver kunt verkopen, is dat u hier kunt rekenen op meer dan 90 jaar ervaring en een passie voor edelmetalen. Dat betekent dat u in zee gaat met een erkende en betrouwbare partner, die alles weet van het inkopen van goud en u zeker een eerlijke prijs zal bieden.

Het taxeren van gouden munten of sieraden

U heeft een bepaalde hoeveelheid gouden munten, sieraden of andere zaken en u wilt die verkopen. Maar hoeveel zijn de spullen die u heeft eigenlijk waard? Om dat vast te stellen moet uw goud eerst getaxeerd worden. Bij deze goud inkoop in Den Haag wordt er eerst aandachtig gekeken naar wat u meeneemt en de waarde wordt heel precies vastgesteld op basis van de laatste koersen. Daarna wordt u een vrijblijvend bod gedaan. Bent u tevreden? Dan kunt u uw goud verkopen. En zo niet? Dan zit u nergens aan vast.

Professionele goud inkoop in Den Haag

Voor goud inkoop in Den Haag bent u bij Insulinde Postzegel- en Munthandel aan het juiste adres. Al sinds 1927 is dit bedrijf actief in de goudhandel. Die lange ervaring maakt dit de beste partij om uw kostbaarheden aan te verkopen. U kunt hier rekenen op een eerlijke taxatie en een meer dan aantrekkelijk bod op uw gouden sieraden of munten.