Xento
Image default
Bedrijven

Geld lenen als ZZP’er

Geld lenen, het blijft voor de meeste mensen altijd een dingetje. Gelukkig kon ik, voordat ik eraan begon, alvast even een vergelijkingstabel uitproberen. Zo kreeg ik meteen een inkijkje in de leningen van verschillende banken en had ik vergelijkingsmateriaal, dit hielp me bij het maken van de juiste keuze.

Lening oversluiten

Voor mij was het als ZZP’er ideaal om een lening over te sluiten. Ik had eerst meerdere kleine leningen lopen, waardoor ik het overzicht begon te verliezen. Daarbij kwam ik er ook achter dat één lening oversluiten veel goedkoper is dan meerdere kleine leningen afsluiten. Met het oversluiten van één grote lening kreeg ik een beter overzicht en betaalde ik minder rentekosten. Zo wordt geld lenen als ZZP’er u toch een stuk makkelijker gemaakt.

Kredietmogelijkheden lenen met een privédoel

Als u als ZZP’er geld wil lenen voor een privédoel, kan dit bij goedlenen.nl (waar ik mijn lening heb geregeld). Dit houdt in dat wanneer uw leendoel privé is, u daar als ZZP’er ook eenvoudig een lening voor aan kan vragen. Een van de voordelen van zo’n privélening zonder onderpand is dat de kredietvorm onder het consumptief krediet valt. U betaalt dan dus geen aanvullende afsluitkosten. Zo’n lening afsluiten is natuurlijk niet gratis, maar de bemiddelingskosten zitten al berekend in het rentepercentage. Er zitten wel een paar voorwaarden aan Zelfstandig krediet, dus daar moet u altijd even op letten. De voorwaarden zijn dat u minimaal 3 jaar zelfstandig bent, u een goed betalingsverleden hebt en dat uw leendoel echt privé is.

Andere ZZP kredietvormen

Naast het lenen met een privédoel zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden voor ZZP’ers. Zo bestaat het Persoonlijk Zelfstandig krediet, het Doorlopend Zelfstandig krediet, het zakelijke krediet en een Financial lease.

Bezoek de website voor meer info : https://www.goedlenen.nl/

Gerelateerde artikelen

Vergaderen In de buurt van Breda en Tilburg

Ondernemer worden: waar je aan moet denken

Schakel deze aannemer in voor uw project in Arnhem