Xento
Image default
Bedrijven

Een goede bestrijding van de houtworm in Purmerend begint hier

Wanneer je kiest voor het bestrijden van houtworm in Purmerend maak je direct een goede keuze. Je hebt namelijk te maken met een heel vervelende soort ongedierte. Het is namelijk een beest dat niet zichtbaar is, maar wel veel schade aan je pand kan aanrichten en hiermee veel geld kan gaan kosten als je hier niet op tijd bij bent en er niet achteraan gaat. Kies dus voor het laten behandelen van de houtworm in Purmerend om de schade te beperken en hiermee geld te besparen. Natuurlijk kost het ook geld om een bestrijdingsbedrijf in te schakelen, maar dit zal uiteindelijk meevallen als je kijkt naar de schade die de houtworm in Purmerend had kunnen aanrichten als je niet direct aan de slag gaat met het bestrijden. 

Herkennen van de houtworm in Purmerend

De houtworm in Purmerend zie je dus niet direct, maar je kunt wel herkennen waar deze zou kunnen zitten. Dat zie je doordat er gaten ontstaan in het houtwerk. Bijvoorbeeld in houten palen waar je woning of pand op is gebouwd, maar denk ook aan kozijnen en houten balken aan de muren of het plafond. Het kan overal gaan zitten en zeker als je niet over gaat tot bestrijding zal de verspreiding snel plaatsvinden. Het zetten van vallen heeft simpelweg geen zijn, omdat je niet weet waar ze zitten en waar ze dan zitten is in het hout, waar je geen val kan plaatsen. 

Expert aan de slag

Door middel van het inschakelen van de expert zal de houtworm in Purmerend wel bestreden kunnen worden. De expert zal kijken of de houtworm in Purmerend echt actief is en dat doet hij door middel van een speciale test die hij altijd op zak heeft. Nadat de test is uitgevoerd zal er dus uitkomen of je echt te maken hebt met de houtworm in Purmerend. Is dat het geval? Dan zal je dit door de bestrijdingsdienst kunnen laten behandelen, zodat dit zo snel mogelijk uit het hout wordt gehaald.