Xento
Image default
Bedrijven

Een flexibel verpakkingsbedrijf in de Benelux

Bij een verpakkingsbedrijf zoekt u natuurlijk naar een flexibele service. U heeft zelf vele ideeën over de verpakking van uw goederen en die zou u graag willen realiseren. Soms bieden bepaalde verpakkingsbedrijven maar een kleine selectie aan opties waaruit u moet kiezen. Bij Milpak staan ze klaar om verpakkingen te leveren die aan al uw wensen voldoen. Daarbij is het zaak om eerst aan tafel te zitten om uw visie in beeld te brengen en te kijken naar wat er nu uiteindelijk mogelijk is.

Het verpakkingsbedrijf voor elk mogelijk product

Met voornamelijk Franse, Nederlandse en Belgische klanten heeft Milpak al veel internationale ervaring opgedaan. De meeste verzoeken betreffen flowpacks, dosiszakjes en pillowpacks. Flowpacks is een veelgebruikte verpakmethode bij drukwerk, gadgets, chocolade en koekjes. Hierbij wordt de inhoud hermetisch afgesloten onder een folie. Daardoor zijn de producten goed beschermd tegen licht, geur, damp en zuurstof. Bij allerlei kleiner snoepgoed, popcorn of korrelachtige producten, is een pillowpack een populaire keuze. De inhoud is hierdoor ook goed beschermd en de verpakking kunt u voorzien van een creatief etiket. Daarbij is de verpakking ook heel makkelijk aan te passen aan het formaat van de inhoud. Zo kunt u een op maat gemaakte verpakking creëren voor goederen van 20 g tot 1 kg. De specialisten van het verpakkingsbedrijf Milpak gaan graag aan de slag met uw specifieke eisen om de meest ideale verpakking samen te stellen.

Uw product vakkundig en mooi verpakt

Als u dan een mooie verpakking heeft samengesteld, verzorgt Milpak ook graag het transport van de verpakkingen. Daarin heeft u ook de vrijheid om te kiezen om zelf de verpakkingen op te halen of op een gekozen adres te laten leveren. U krijgt dus een service die het u zo gemakkelijk mogelijk maakt. Met een IFS Global Markets Food-certificaat en Bio-certificaat kan dit verpakkingsbedrijf u bovendien garanderen dat alles altijd volledig in orde is.

https://milpak.be/