Xento
Image default
Dienstverlening

Ontdek de flexibiliteit van kantelbare cameramasten

Voor het beveiligen van een bedrijventerrein of parkeerplaats is het handig om gebruik te maken van kantelbare cameramasten. Deze masten brengen een hoop flexibiliteit met zich mee. U kunt de masten draaien zoals u dat wilt. Hierdoor is de beveiligingscamera in diverse standen te zetten. Het is zo mogelijk om uw hele bedrijventerrein duidelijk in beeld te brengen.

Houd inbrekers buiten de deur met kantelbare cameramasten

Het installeren van kantelbare cameramasten op uw bedrijventerrein helpt om uw terrein extra goed te beveiligen. Dat werkt op twee manieren. Door de camera’s duidelijk in beeld te brengen, laat u ongenodigde gasten meteen zien dat uw terrein goed wordt beveiligd. Dit schrikt af. Besluit een persoon toch zonder toestemming uw terrein te betreden? Dan heeft u dit duidelijk op beeld en komt u er op die manier achter wie de dader is.

Kies voor een stukje kwaliteit voor uw kantelbare cameramasten

Zoals u begrijpt, levert het veel voordelen op om kantelbare cameramasten te plaatsen op uw bedrijventerrein. Het is dan wel belangrijk dat u kiest voor masten van hoge kwaliteit. Schakel daarom een specialist zoals Europmast in. Zij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het produceren en installeren van kantelbare masten. U weet hierdoor zeker dat u een product van hoge kwaliteit krijgt dat op vakkundige manier is geplaatst.

Met kantelbare cameramasten gaat u voor gemak

Het liefste maakt u het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk. Dit geldt ook bij het installeren van kantelbare masten. Daarom maken ze bij Europmast kantelbare masten die gemakkelijk in gebruik zijn. Zo zijn de masten door één persoon om te klappen. Hierdoor voert u aanpassingen aan de camera heel gemakkelijk uit. Alle soorten camera’s kunnen erop worden gemonteerd. Ook goed om te weten, is dat de masten thermisch zijn verzinkt. Hierdoor worden ze beschermd tegen corrosie en gaan ze lang mee.