Xento
Image default
Bedrijven

Doorgroeien

Vaak komen mensen op een bepaald moment in hun carrière waarop zij vinden dat ze eigenlijk stilstaan met het werk wat zij doen. Ze hebben niet het idee dat zij nog veel leren en vinden dat de baan die zij hebben eigenlijk geen uitdaging meer biedt. Wanneer dit gevoel begint te komen, zullen de werknemers het minder naar hun zin krijgen op het werk. Doordat de werknemers minder gemotiveerd zijn doordat ze er minder zin in hebben, zullen ze minder vitaal zijn en minder productief. Als werkgever is dit natuurlijk iets wat je wilt voorkomen onder je werknemers. Het is natuurlijk niet alleen vervelend voor de werkgever, maar ook voor de werknemer die het niet meer naar zijn zin heeft. De sfeer op het werk en de prestaties van het bedrijf kunnen hierdoor beïnvloed worden.

Voor dit soort moment zijn er bedrijven die hierop een uitkomst kunnen bieden. Zij kunnen hulp geven aan de werkgever en proberen de werknemers weer iets te bieden waardoor zij weer het beste uit zichzelf willen halen en uit het bedrijf. Zo een bedrijf zal een werknemers adviseren over wat de juiste stap zal zijn in de carrière van de werknemer en wat het beste is voor hem of haar om op dit moment e doen. Er zijn verschillende mogelijkheden waarmee gewerkt kan gaan worden. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor het aanbieden van loopbaanadvies en loopbaanbegeleiding. Maar daarnaast kan er ook gekeken worden naar het regelen van een outplacement of het geven van zakelijke coaching.

Wanneer er gekozen gaat worden voor loopbaanbegeleiding en advies, zal er in het bedrijf gekeken worden hoe het probleem met de werknemer het beste kan worden opgelost. Er wordt gekeken naar hoe de werknemer binnen het bedrijf functioneert. Het bureau let op verschillende dingen zoals samenwerking, communicatie en empathisch vermogen.

Bezoek de website voor meer info : http://carrierepoort.nl