Xento

sep 23 2021

De voordelen van Shiftbase op een rij

Als jij voor de personeelsplanning,  urenregistratie en verlofregistratie verschillende programma’s gebruikt, hebben we een advies. Shiftbase is een all-in-one-pakket waarin je de complete bedrijfsmatige planning kunt doen. Je werkt online, op één beveiligde plek. Je kunt inloggen vanachter je werk-pc, laptop, tablet en smartphone. De medewerkers kunnen via de  Shiftbase app op hun Apple of Samsung telefoon rechtstreeks een vakantie of andersoortig verlof aanvragen. Als ze dat hebben gedaan, krijgen jij en je plan-collega’s daar een melding van. Te veel uren zullen je mensen niet willen opnemen, want ze hebben altijd een actueel overzicht van zowel gewerkte uren als uitstaande vakantiedagen. Dat je niet meer heen en weer hoeft te switchen tussen het ene en het andere administreerprogramma zal je veel tijd opleveren. Tijdswinst behaal je ook doordat Shiftbase zelf de min- en de plus-uren van iedereen bijhoudt. Volledig automatisch. Het daadwerkelijke aantal uren dat iemand aanwezig was, wordt vergeleken met de uren zoals die in het contract staan. Het invullen van uren kan handmatig, maar ook via in- en uitklokken.

Er werken inmiddels al ruim 3000 bedrijven in allerlei branches met het Shiftbase-pakket. Je kunt dan denken aan transport, recreatie, productie, Retail, hotel, horeca, zorg en welzijn, beveiliging en facilitaire dienstverlening. Er zitten kleine organisaties bij van minder dan 10 mensen en grote companies met een werknemersbestand dat uitkomt op circa 2000. Binnen Shiftbase kunnen snel en eenvoudig koppelingen gemaakt worden naar voor jou onmisbare programma’s op het gebied van urenregistratie personeel, wagenparkbeheer of kassasystemen. Voorbeelden uit de praktijk: AFAS Online, Webfleet Solutions, Vectron en unTill. Laatstgenoemde is een horeca kassa programma. Hotels, restaurants, take-away, sportverenigingen en evenementen gebruiken het dagelijks. Voorraadbeheer, online bestellingen, rapportages en reserveringen kun je in unTill bijhouden.

Hoe het precies in z’n werk gaat, het integreren van twee programma’s, leggen de Shiftbase-medewerkers je graag uit. Dat kan face-to-face op kantoor in Zoetermeer (Groeneweg 2A), telefonisch (+31 (0) 23 711 40 54) of via de online chat (als je naar  https://www.shiftbase.com/ gaat, verschijnt de chatbox).

https://www.shiftbase.com/nl

Written by